Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με βίντεο και τακτική οι προπονήσεις της Ξάνθης

Με βίντεο και τακτική οι προπονήσεις της Ξάνθης

0

Ο Τζοβάρας θα σφυρίξει την αναμέτρηση του Σαββάτου με τον Αστέρα

Ανάλυση φάσεων, προπόνηση και παρακολούθηση σεμιναρίου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Τετάρτης για την Xanthi FC. Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν την προγραμματισμένη ώρα στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας και μετά τις επισημάνσεις τους σε φάσεις προηγούμενων αγώνων στο βίντεο και τις ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο, το βάρος έπεσε σε τομείς της τακτικής. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν και πάλι οι Ντε Λούκας, Φασίδης και Κάστρο, ενώ παράλληλα απουσίαζε ο Δημήτρης Μελιόπουλος με την Εθνική Κ-19 της Ελλάδας.

Ο Αστέρας Τρίπολης για το παιχνίδι του Σαββάτου δεν μπορεί να υπολογίζει στους τιμωρημένους Τριανταφυλλόπουλο και Κώτσιρα. Επίσης δεν προλαβαίνουν το ματς ο Μουνάφο ο οποίος ξεκίνησε ενδυνάμωση αλλά και ο τραυματίας Ματρικάρντι.

Ο Έρικ Γέντρισεκ κλήθηκε στην προεπιλογή της Εθνικής Σλοβακίας από τον ομοσπονδιακό προπονητή για τους αγώνες στις 21/3 με Ουγγαρία και 24/3 και με Σκωτία.

Μετά το τέλος της προπόνησης η ξανθιώτικη ομάδα παρακολούθησε στον συνεδριακό χώρο του Le Chalet το καθιερωμένο σεμινάριο της Sportradar, η οποία σε συνεργασία με την ΕΠΟ ενημερώνει τις ομάδες για την αντιμετώπιση χειραγωγημένων αγώνων και τη στοιχηματική απάτη.

Ορίστηκαν οι διαιτητές της 24ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή». Την Σαββατιάτικη αναμέτρηση στο Xanthi FC Arena (16:00) μεταξύ της ξανθιώτικης ομάδας και του Αστέρα Τρίπολης, ορίστηκε να διευθύνει ο Γιώργος Τζοβάρας (ΕΠΣ Φθιώτιδας) με α’ βοηθό τον Ράινχαρτ Μπούξμπάουμ (ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής), β’ βοηθό τον Κώστα Νικολαΐδη (ΕΠΣ Μακεδονίας) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης (ΕΠΣ Καστοριάς).

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…