Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Γεύσεις ΑΜΘ στην «HELEXPO ΔΕΘ DETROP 2019” από «τα χεράκια» του ΙΕΚ ΟΑΕΔ

Γεύσεις ΑΜΘ στην «HELEXPO ΔΕΘ DETROP 2019” από «τα χεράκια» του ΙΕΚ ΟΑΕΔ

0

Εκπαιδευόμενοι της σχολής συμμετείχαν στο stand της Περιφέρειας, προσφέροντας τις γαστριμαργικές τους προτάσεις στους επισκέπτες της έκθεσης

Για ακόμη μια φορά το ΙΕΚ του ΟΑΕΔ Ξάνθης, έδωσε το παρών σε μια μεγάλη εκδήλωση (detrop2019) που έλαβε χώρα στον εκθεσιακό χώρο “HELEXPO ΔΕΘ” στην Θεσσαλονίκη. Η γαστριμαργία στο απόγειο της, στην διεθνή έκθεση “HELEXPO ΔΕΘ DETROP 2019” με αρώματα της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης! Η πρωτοβουλία ξεκίνησε στα γραφεία του ΟΑΕΔ με επίσημη πρόταση του κ. Νικόλαου Εφραιμίδη, υπεύθυνου Περιφερειακού Συμβούλου στην προώθηση των αγροτοδιατροφικών προϊόντων της περιφέρειας Αν. Μακ Θράκης, προς την διευθύντρια της σχολής των ΙΕΚ ΟΑΕΔ κ. Χρυσούλα Δημούδη , η οποία δεν δίστασε λεπτό να πει το ηχηρό ‘ναι’, αφού γνωρίζει ότι το έργο των εκπαιδευτών και το επίπεδο των σπουδαστών της σχολής, θα μπορούσε να σταθεί αντάξιο των περιστάσεων.

Μια ομάδα μαθητών με επικεφαλής την καθηγήτρια τους κ. Βίκυ Τσιροπούλου, συμμετείχαν στην έκθεση “detrop2019” μαγειρεύοντας με τοπικά προϊόντα της περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, όπου και τα ανέδειξαν στους χιλιάδες των επισκεπτών της έκθεσης. Η παρουσία  της περιφέρειας ΑΜΘ αλλά και του ΙΕΚ στέφτηκε με μεγάλη επιτυχία, αφού από το σταντ της πέρασαν χιλιάδες κόσμου και δοκίμασαν τα εδέσματα που ετοίμασαν οι σπουδαστές της σχολής. Οι γαστριμαργικές δημιουργίες του σταντ ΑΜΘ, άφησαν ευχάριστη γεύση στους ουρανίσκους όσων τις γεύτηκαν και οι συνταγές με τις υποδείξεις των μαθητών, θα φέρουν πολλά χαμόγελα σε χιλιάδες σπίτια ανά την επικράτεια.!

Γ.Τ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Συνάντηση Κοντού με Σουλεϊμάν για την ένταξη του Δροσερού στο σχέδιο πόλεως

Η συνάντηση έλαβε χώρα την Πέμπτη 11 Απριλίου Συνάντηση με τον δήμαρχο Ξάνθης Στράτο Κοντό…