Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι Xanthi Fans!

Αποχή διαρκείας αποφάσισαν οι Xanthi Fans!

0

Αντιδρούν για τα 4.600 εισιτήρια που δόθηκαν στους οπαδούς του ΠΑΟΚ

Περισσότερο με Τούμπα θα μοιάζουν τα Πηγάδια την Κυριακή, στο παιχνίδι μεταξύ της Ξάνθης και του ΠΑΟΚ μετά την απόφαση των οργανωμένων οπαδών της τοπικής ομάδας, των Xanthi Fans να μη δώσουν το «παρών» στο γήπεδο, αντιδρώντας στα 4.600 εισιτήρια που έδωσε η ΠΑΕ στους οπαδούς των αντιπάλων.

Από την προηγούμενη εβδομάδα έχει ανοίξει η κουβέντα για τα εισιτήρια του αγώνα Ξάνθη – ΠΑΟΚ, τον αριθμό αυτών που θα λάβουν οι φιλοξενούμενοι κλπ. Μετά τη σχετική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μεταξύ των εμπλεκόμενων θεσμικών φορέων και των δυο ομάδων αποφασίστηκε πως ο «Δικέφαλος» θα λάβει 4.600 για τις ανάγκες των οπαδών του. Εξ αρχής υπήρξε αντίδραση από τους οπαδούς των γηπεδούχων η οποία δείχνει πως κορυφώθηκε με αποχή διαρκείας όπως αναφέρει κι η σχετική ανακοίνωση του συνδέσμου των Ακριτών.

Η ΠΑΕ Ξάνθη είχε εκδώσει διευκρινιστική ανακοίνωση με αποδέκτες του φιλάθλους της μετά τη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα. Ανέφερε στην ανακοίνωση αυτή: «Ο Α.Ο. «ΞΑΝΘΗ» ΠΑΕ, ενόψει του αγώνα Πρωταθλήματος, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΠΑΟΚ, την Κυριακή 31/03/2019, ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ, ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι: Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ΘΥΡΑΣ Α1 θα εισέλθουν στο γήπεδο από τη ΘΥΡΑ Α και της ΘΥΡΑΣ Β1 από τη ΘΥΡΑ Γ Η παραπάνω απόφαση λήφθηκε στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22/03/2019, μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων φορέων του αγώνα με πρωταρχικό στόχο και σκοπό την ασφάλεια των φιλάθλων και την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα. Ζητούμε συγνώμη για την «αναστάτωση» των φιλάθλων μας, και ελπίζουμε στην κατανόησή τους».

Η απάντηση των XanthiFans

Αναλυτικά: «Ο Σύνδεσμος XanthiFans, μετά την έκτακτη Γενική Συνέλευση και ενόψει του αγώνα πρωταθλήματος την Κυριακή 31/3/2019, αποφάσισε γενική αποχή από όλους τους εναπομείναντες αγώνες, «κατανοώντας» την παραχώρηση της θύρας μας Α1, συμμετέχοντας έτσι ενεργά στην οικονομική κατάσταση της ομάδας και προτείνοντας επιπροσθέτως την παραχώρηση και των υπολοίπων θυρών εφεξής στον ΠΑΟΚ, αλλά και στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα Σμύρνης αλλά και σε οποιονδήποτε άλλον το επιθυμεί.

Ζητούμε συγγνώμη από τους παίχτες για τις επερχόμενες απουσίες μας και ελπίζουμε στην κατανόησή τους. ΑΟΞάρα μόνο στην Α1 και στον σύνδεσμο!»

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…