Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Προβληματισμός για την συνεχιζόμενη αφλογιστία στην Ξάνθη

Προβληματισμός για την συνεχιζόμενη αφλογιστία στην Ξάνθη

0

Ψάχνει λύση ο Ράσταβατς

Ένα τεράστιο πρόβλημα καλείται να λύσει άμεσα ο Μίλαν Ράσταβατς στον ΑΟΞ. Συγκεκριμένα, αυτό της παρατεταμένης αφλογιστίας στην επίθεση. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος οι Θρακιώτες δεν έχουν μετρήσει ούτε γκολ, γεγονός που δημιουργεί πονοκέφαλο στον προπονητή της ομάδας και στους συν αυτώ στην τεχνική ηγεσία.

Η Ξάνθη έμεινε στο μηδέν επιθετικά κατά σειρά στους αγώνες με τον Παναιτωλικό, εκτός έδρας, τον Άρη, εντός, τον ΟΦΗ, εκτός, και τη Λαμία, εντός. Εκτός της αναμέτρησης με τον Άρη, που ηττήθηκε 0-1, στα άλλα τρία αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0, όμως, με τους βαθμούς που δεν πήρε, έμεινε -πλέον- έξι βαθμούς μακριά από την πέμπτη θέση.

Ο Ράσταβατς αναζητεί τρόπο να ξεπεράσει η ομάδα του το πρόβλημα στο σκοράρισμα. Ευελπιστεί ότι στην ερχόμενη συνάντηση με την ΑΕΛ (17/2) εκτός έδρας θα καταφέρει η ομάδα του να βρει γκολ και να επιστρέψει στις νίκες, ώστε να μην αρχίσει να αγχώνεται και για τις ομάδες που έρχονται από τις κάτω θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Στο μεταξύ, μέσα στα άλλα, ο προπονητής του ΑΟΞ έχει να διαχειριστεί κι ένα ακόμη ζήτημα. Τέσσερις παίκτες του είναι στο όριο της συμπλήρωσης τεσσάρων κίτρινων καρτών κι αυτό δεν είναι κάτι ευχάριστο. Συγκεκριμένα, οι Αλμέιδα, Καντά, Κάστρο και Κασάδο. Επιπλέον, ο Κοβάσεβιτς έφτασε στις τέσσερις κίτρινες και αποφάσισε η τεχνική ηγεσία του ΑΟΞ να εκτίσει την ποινή του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής, εκτός έδρας.

Με ανάλυση φάσεων προηγούμενων αγώνων ξεκίνησε το πρόγραμμα του πρωινού της Τετάρτης για την ομάδα. Ο Σέρβος προπονητής εστίασε σε συγκεκριμένους τομείς της ανάπτυξης και της ανασταλτικότητας κάνοντας τις επισημάνσεις του και στη συνέχεια ακολούθησε το πρόγραμμα εκγύμνασης στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας στα Πηγάδια. Προθέρμανση με ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού και ασκήσεις σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους με μικρές εστίες, ενώ ακολούθησε η δουλειά σε θέματα τακτικής.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …