Αρχική ΣΥΝΤΑΓΕΣ Πατατοσαλάτα με ψητές πιπεριές και κάπαρη

Πατατοσαλάτα με ψητές πιπεριές και κάπαρη

0

-6 μικρές πατάτες

-3 μικρά καρότα

-2 κόκκινες πιπεριές

-1/2 πράσινη πιπεριά

-Κάπαρη ανθός

-1 στραγγιστό γιαούρτι (200 γρ)

-3 κ.σ. Μαγιονέζα

-100 γρ φέτα

-Αλάτι, Ρίγανη

-2 κ.σ. Ελαιόλαδο

Βράζουμε τις πατάτες αφού τις καθαρίσουμε. Αφού πάρουν μια βράση οι πατάτες ρίχνουμε κ το καρότο σε λωρίδες κομμένο. Τις κόκκινες πιπεριές τις βάζουμε στον φούρνο σε μια λαδόκολλα να ψηθούν για περίπου 20 λεπτά να μαλακώσουν κ να αρχίζουν να μαυρίζουν. Όταν είναι έτοιμες τις βάζουμε σε ένα μπολάκι ή μια σακούλα κ κλείνουμε αεροστεγώς. Τις αφήνουμε για λίγο κ τις ξεφλουδίζουμε.

Σε ένα μεγάλο μπωλ ψιλοκόβουμε την πράσινη πιπεριά. Προσθέτουμε τις βραστές πατάτες, αφού τις έχουμε αλατίσει λίγο κ κόψει σε μικρά κυβάκια. Την ίδια διαδικασία κ με τα καρότα. Κόβουμε κ τις ψητές πιπεριές κ τις προσθέτουμε και αυτές. Τέλος θρυμματίζουμε την φέτα.

Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι με την μαγιονέζα κ ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε και λίγο από το νερό που έβρασαν οι πατάτες για να γίνει πιο ρευστή. Τέλος ρίχνουμε από πάνω από την φέτα λίγη ρίγανη, δύο κουταλιές ελαιόλαδο κ την κάπαρη. Βάζουμε και την μαγιονέζα με το γιαούρτι..

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νηστίσιμο μωσαϊκό σοκολάτας με ξηρούς καρπούς

-300 γρ. σοκολάτα κουβερτούρα, τεμαχισμένη σε μικρότερα κομμάτια -200 γρ. ρόφημα αμυγδάλου…