Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κόψιμο πίτας και βραβεία

Κόψιμο πίτας και βραβεία

0

Μητροπολίτης, βουλευτής, δήμαρχος και πλήθος κατοίκων τίμησαν τη Γιορτή

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ο Πολιτιστικός – Φυσιολατρικός Σύλλογος Τοξοτών, τήρησε το έθιμο της κοπής της βασιλόπιτας στο Πνευματικό Κέντρο Τοξοτών. Παράλληλα βραβεύτηκαν οι νέοι με καταγωγή από τους Τοξότες που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωσή: Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ξάνθης και Περιθεωρίου κ.κ. Παντελεήμων, Αιδεσιμότατοι, Ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης κ. Γρηγόρης Στογιαννίδης που κατάγεται από τους Τοξότες, ο Δήμαρχος Δήμου Τοπείρου κ . Θωμάς Μίχογλου, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Τοπείρου κ. Ελένη Πολυχρονιάδου, ο Πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Π.Π. κ. Σπυριδόπουλος Χαράλαμπος, ο κ. Γιουβαντζίκ Κωνσταντίνος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Τοπείρου, ο κ. Σπυριδόπουλος Ιωάννης, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Αθλητικών Συλλόγων και οι χωριανοί που πάντα αγκαλιάζουν με αγάπη τις εκδηλώσεις του Συλλόγου.

Ο τυχερός που έτυχε το φλουρί είναι ο κ. Ταρενίδης Αναστάσιος.

Βραβεύτηκαν οι νέοι:

-Βαρυτιμίδου Φρειδερίκη – Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης – Τμήμα Μηχανικών Περιβάλλοντος

-Γεωργιάδου Ευαγγελία – Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης – Τμήμα Νομικής

-Μακέδης Φώτιος – Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων

-Αβραμίδου Ελένη – Τ.Ε.Ι. Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων

-Μοσχίδης Φίλιππος: Τ.Ε.Ι. Στερεάς Ελλάδας (Χαλκίδα) Μηχανικός Αεροσκαφών

Κλείνοντας την εκδήλωση η Πρόεδρος ευχήθηκε σε όλους τους νέους πρόοδο και να έχουν πάντα επιτυχίες ενώ ευχαρίστησε θερμά τις κυρίες που παρασκεύασαν τα υπέροχα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους παρευρισκόμενους. Επίσης ευχαρίστησε τον παραγωγό μελιού κ. Μαυρόπουλο Αναστάσιο για την προσφορά του σε μέλι στους επιτυχόντες.

Και βέβαια εξέφρασε τις ευχαριστίες και τις ευχές του Δ.Σ. προς όλους τους παρευρισκόμενους, δήμαρχο και λοιπά μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την παρουσία τους.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …