Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με βραβεύσεις στο “Γαλακτοκομείο Ροδόπη”

Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας με βραβεύσεις στο “Γαλακτοκομείο Ροδόπη”

0

Την διοίκηση της εταιρείας και την οικογένεια Σαράντη εκπροσώπησαν οι Μιχάλης, Γιώργος και Μαρίνα Σαράντη

Επαίνους και χρηματικά βραβεία παρέλαβαν πέντε αριστούχοι εισακτέοι στα ΑΕΙ. Δόθηκαν παιχνίδια και δωροεπιταγές στα παιδιά των εργαζομένων

 Με σεβασμό στην παράδοση το Γαλακτοκομείο ΡΟΔΟΠΗ έκοψε, την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019, την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των εργαζομένων του στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Le Chalet στα Πηγάδια Ξάνθης.

Την διοίκηση της εταιρείας και την οικογένεια Σαράντη εκπροσώπησαν οι Μιχάλης, Γιώργος και Μαρίνα Σαράντη οι οποίοι ευχήθηκαν υγεία και ευημερία στους εργαζομένους για το νέο έτος, ευχαριστώντας τους παράλληλα για την καθοριστική συμβολή τους σε μια ακόμα θετική χρονιά για την επιχείρηση.

Η προσπάθεια των εργαζομένων επιβραβεύτηκε και φέτος από τη διοίκηση της γαλακτοβιομηχανίας ΡΟΔΟΠΗ με μπόνους που ανέρχεται σε έναν με δύο μισθούς.

Παρόντες ήταν όλοι οι εργαζόμενοι μετά των οικογενειών τους, με επικεφαλής τον διευθυντή του εργοστασίου Σεραφείμ Καλούτσα, καθώς και οι διακριθέντες κτηνοτρόφοι – παραγωγοί συνεργάτες της “ΡΟΔΟΠΗΣ” οι οποίοι βραβεύτηκαν, για την ποιότητα του γάλακτός τους, με χρηματικά έπαθλα συνολικής αξίας 20.000 ευρώ.

Βραβεύσεις έγιναν από την πλευρά της επιχείρησης και σε πέντε αριστούχους εισακτέους των ΑΕΙ για το έτος 2018, από την περιοχή της Ξάνθης, οι οποίοι παρέλαβαν έπαθλα και χρηματικά βραβεία ύψους 2.000 ευρώ ο καθένας.

Παιχνίδια και δωροεπιταγές μοιράστηκαν σε όλα τα παιδιά των εργαζομένων, ενώ από 500 ευρώ ήταν το δώρο που αντιστοιχούσε στο καθένα από τα τρία φλουριά της πίτας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επιχείρηση θέσπισε από φέτος ειδικό πρόγραμμα καταπολέμησης της υπογεννητικότητας, στηρίζοντας τις οικογένειες των εργαζομένων της με παιδιά.

Βάσει του συγκεκριμένου προγράμματος μια οικογένεια θα επιδοτείται κλιμακωτά με 400 ευρώ για το πρώτο παιδί, ενώ το αντίστοιχο ποσό θα φτάνει τις 4.000 ευρώ το χρόνο για οικογένειες με τέσσερα παιδιά.

Η γιορτή ολοκληρώθηκε με τραγούδια και χορούς, με την παράσταση να κλέβει το χορευτικό συγκρότημα των εργαζομένων της εταιρείας το οποίο συστάθηκε πρόσφατα στο πλαίσιο των προγραμμάτων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΡΟΔΟΠΗΣ.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

…Και οι λύκοι τρελάθηκαν!

Εαρινές επισκέψεις στα χωριά της Σταυρούπολης – Μελισσοκόμος σε τετ α τετ με λύκο – …