Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κάνει πίσω με αιχμές προς «κουμανταδόρους» ο Νίκος Χατζόπουλος

Κάνει πίσω με αιχμές προς «κουμανταδόρους» ο Νίκος Χατζόπουλος

0

Δηλώνει ότι δε θα συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές ως υποψήφιος δήμαρχος και δεσμεύεται να μιλήσει περισσότερο μετά το Μάιο

 Με «καρφιά», αλλά χωρίς να «καρφώνει» δηλώνει ότι υπαναχωρεί από τη διεκδίκηση της δημαρχίας του δήμου Αβδήρων ο Νίκος Χατζόπουλος, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του «Ε». Στην επίσημη δήλωσή του, ο ίδιος, εξηγώντας τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση κάνει αναφορά σε «τοξικό σύστημα» και «κουμανταδόρους της τοπικής κοινωνίας» που απογοητεύουν αυτούς που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά. Πληροφορεί εμμέσως ότι θα απέχει από τα ψηφοδέλτια των επικείμενων δημοτικών εκλογών και υπόσχεται να μιλήσει πιο ανοιχτά μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου.

 Η δήλωση Χατζόπουλου

Από τον περασμένο Δεκέμβριο που δήλωσα παρών στη διεκδίκηση της δημαρχίας, έγιναν τόσα πολλά που μπορούν να γίνουν βιβλίο. Θα έρθει η ώρα να πω περισσότερα, αλλά τώρα αυτό που προέχει είναι να ενημερωθούν οι συνδημότες μου. Δηλώνω, λοιπόν, ότι δεν έχω πλέον πρόθεση να αναμιχθώ στα προεκλογικά του Δήμου Αβδήρων. Ευχαριστώ απ’ τα βάθη της καρδιάς μου τους εκατοντάδες ανθρώπους που μου έσφιξαν το χέρι και είδαν σε μένα ένα καλύτερο μέλλον για το δήμο μας. Ευχαριστώ ακόμα περισσότερο τους καλούς φίλους που στάθηκαν και στέκονται δίπλα μου για να στηρίξουν μια αλλαγή νοοτροπίας στα πολιτικά μας πράγματα.

Δεν είναι ακόμα η ώρα μας, αγαπητοί φίλοι. Δεν αξίζει να συμβιβαστούμε με το παλιό και να υποθηκεύσουμε την ακεραιότητά μας. Και δεν θα αφήσω τους άξιους ανθρώπους που θα ήθελαν να συμμετάσχουν στα κοινά να απογοητευτούν από την τοξικότητα του συστήματος. Θα έρθει η ώρα που οι γνωστές και οι γνωστοί κουμανταδόροι της τοπικής μας κοινωνίας θα χάσουν την επιρροή τους. Θα τους ξεπεράσουν οι νέοι άνθρωποι όπως τους ξεπέρασα κι εγώ. Θα τους καταλάβουν και οι παλιότεροι αργά ή γρήγορα.

Τώρα είναι η ώρα της συναίνεσης και της θετικής σκέψης. Εύχομαι στους συμπολίτες μου να κάνουν την καλύτερη επιλογή για το Δήμο. Να διαλέξουν το πρόσωπο του Δημάρχου με κριτήριο τις ικανότητες και την αξιοπιστία του. Να διαλέξουν το πρόγραμμα της παράταξης που λέει τα σωστά πράγματα για την καθημερινότητα και το μέλλον της περιοχής μας, όχι τις αοριστίες και τις υποσχέσεις που έχουμε χορτάσει. Όποιος κι αν εκλεγεί θα έχει “προίκα” τα 8 εκατομμύρια των εντεταγμένων έργων της ΔΕΥΑΑ που εξασφάλισα για τον τόπο μου. Να κοιτάξει να τα αξιοποιήσει και να τα αυξήσει.

Προσωπικά, όπως κάθε συγχωριανός μου, θα περιμένω να ακούσω.

Κι όταν, με το καλό, τελειώσει η εκλογή, θα τα ξαναπούμε. 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…