Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ανακοινώθηκε ο νέος συνδυασμός του Μανώλη Τσέπελη

Ανακοινώθηκε ο νέος συνδυασμός του Μανώλη Τσέπελη

0
Tsepelis_5_-empros

Η παράταξη «Δύναμη για το Αύριο» θα συμμετέχει στις αυτοδιοικητικές εκλογές, προκειμένου να ανακόψει τη στασιμότητα στο δήμο Ξάνθης

 Αιχμές και κριτική για την ανυπαρξία έργου και την αδιαφορία της σημερινής δημοτικής αρχής

Με δημόσια ανακοίνωση, γνωστοποιήθηκε η κάθοδος νέου συνδυασμού στις αυτοδιοικητικές εκλογές, με το όνομα «Δύναμη για το Αύριο» και επικεφαλής τον Μανώλη Τσέπελη. Οι προθέσεις είχαν εκδηλωθεί εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα, ανακοινώνεται και επίσημα, ενώ γίνεται γνωστό επίσης, ότι σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των υποψηφίων που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο. Όπως περιγράφεται, κινητήριος δύναμη για τη δημιουργία του συνδυασμού ήταν η στασιμότητα στο δήμο, και η έλλειψη οράματος.

Η ανακοίνωση του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο»

Mία ομάδα Ξανθιωτών, νέων ηλικιακά, αλλά και μεγαλύτερων, που αγαπάμε και «πονάμε» την Ξάνθη και τον Δήμο μας, παρατηρώντας την στασιμότητα και την ανυπαρξία έργου τα τελευταία χρόνια, εκφράσαμε στην αρχή την ανησυχία μας και στη συνέχεια την έντονη αγανάκτησή μας.

Αυτά όμως  προσέκρουσαν σε «τοίχο» αδιαφορίας και σε ώτα μη ακουώντων της σημερινής δημοτικής αρχής, την οποία και θεωρούμε υπεύθυνη.

Η Ξάνθη μας, από «πόλη με τα χίλια χρώματα» κατάντησε πόλη με… χιλιάδες σκουπίδια, με χιλιάδες αδέσποτα και με χιλιάδες προβλήματα στην καθημερινότητα του πολίτη.

Η Ξάνθη μας από «αρχόντισσα της Θράκης» κατάντησε «ορντινάντσα» και ουραγός σε ανάπτυξη, ακόμη και σε στοιχειώδεις υποδομές (είσοδοι πόλης, πεζοδρόμια, προσβασιμότητα κλπ).

Επειδή δεν μπορεί –και δεν πρέπει να επιτρέψουμε – να συνεχιστεί αυτή η οπισθοδρόμηση, αποφασίσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να διεκδικήσουμε με αξιώσεις και με ένα συγκεκριμένο –συγκροτημένο πρόγραμμα, την ψήφο των συνδημοτών μας στις δημοτικές εκλογές του προσεχούς Μαΐου.

Μέσα από αλλεπάλληλες συζητήσεις μεταξύ μας και διαβουλεύσεις με την κοινωνία αποφασίσαμε να συστήσουμε έναν νέο δημοτικό συνδυασμό, που θα έχει σαν επικεφαλής τον γνωστό συντοπίτη μας και ενεργό μέλος της κοινωνίας κ. Μανώλη Τσέπελη και θα φέρει το όνομα “Δύναμη για το Αύριο”.

Πολύ σύντομα θα ανακοινώσουμε και τα ονόματα των υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων που θα στελεχώσουν το δυναμικό μας ψηφοδέλτιο.

Σας θέλουμε όλους κοντά μας- Ο αγώνας για την Ξάνθη του αύριο μόλις ξεκίνησε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ΑΜΘ ο Γιώργο Κυμπαρίδης

Ο κ. Κυμπαρίδης εξελέγη στη συγκεκριμένη θέση, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που έγινε κατά …