Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Αγαπητοί Κρετίνοι

Αγαπητοί Κρετίνοι

0

Η ποσότητα της βλακείας δεν παίζει κανέναν ρόλο στο μέγεθος της αγάπης που τρέφουμε για τους ηλίθιους. Είστε ηλίθιος; Ωραιότατα, σας αγαπάμε διότι εξ άλλου μας συμφέρει. Ο Ηλίθιος στα Αγγλικά λέγεται idiot, δηλαδή Ιδιώτης. Αποτέλεσμα, το να σταδιοδρομεί κάποιος στον ιδιωτικό τομέα είναι δείγμα βλακείας και αντιπνευματικής κραιπάλης. Η ζωή μας έχει δείξει με αναμφισβήτητο τρόπο πως οι εκζητούντες τον Δημόσιο τομέα ουκ ελαττωθήσονται παντός αγαθού. Καλύτερον μισθό από τους ιδιώτες θα παίρνουν, εφάπαξ ομοίως, σε αντίθεση με τους καθυστερημένους ιδιώτες

θα παίρνουν, αναρρωτικές άδειες κατά βούλησιν και κανονικές ανυπερθέτως.

 Αυτό μας έλλειψε τώρα να συγκρίνουμε τους ρωμαλέους δημοσίους με τα ξεφτίδια τους ιδιωτικούς. Αν ο μη γένοιτο κάποιος και βρεθεί μαγαζάτορας μύγα που τον έφτυσε. Θα περιμένει εναγωνίως να διαβεί κάποιος την πόρτα του για να βγάλει πενταροδεκάρες, ενώ ο δημόσιος θα φθάνει θαλερός στην ‘’εργασία του’’ πλήρης ορέξεως και απόφασης να τσακίσει μέχρι το μεσημέρι τρείς τυρόπιτες και δύο μπουγάτσες κουρού  με σφολιάτα. Σπανακοτυρόπιτες την επομένη, εναλλάξ.

Θα έρθει το καλοκαιράκι και εφ όσον είστε πιστός στην κρατική οικονομία θα πάρετε ανυπερθέτως την άδειά σας και θα διαλέξετε παραλία. Κατά κανόνα αμμουδιά, σπανίως έλατο. Αν είστε βιοτέχνης λυπάμαι, την βάψατε ολόμαυρη την πλερέζα. Πρέπει να βρείτε τα χρήματα για τις τρέχουσες υποχρεώσεις των επιταγών σας, να πληρώσετε το προσωπικό σας και να του ευχηθείτε καλά μπάνια. Κατόπιν ξαπλώστε χαλαρά στην στενή βεράντα του διαμερίσματός σας στον τρίτο όροφο και κάντε με οικονομία νερού ένα κρύο ντούς, τώρα που είναι καλοκαίρι και δεν χρειάζεται να καταναλώσετε το πανάκριβο ρεύμα.

Τα ανωτέρω είναι σαφής απόδειξη του πνευματικού κρετινισμού των ηρώων της ιδιωτικής οικονομίας. Μην λυπάστε όμως τους κρετίνους, πάνω σ αυτούς στηρίζεται η δική σας καλοπέραση, ξεβρακώστε τους και εν ανάγκη γδάρτε τους, είναι καπιταλιστές. Δεν νοιώθουν οι ιδιώτες τις χαρές του ξένοιαστου σοσιαλισμού, των χαλαρών διακοπών και των καταγάλανων θαλασσών με το Αιγαιοπελαγίτικο αεράκι, είναι κρετίνοι. Επαναλαμβάνω, γδάρτε τους, και όταν έρθει η ώρα κατηγορήστε τους για αισχροκέρδεια, πιάνει το κόλπο. Εσείς εν τω μεταξύ πλησιάστε σιγά-σιγά τον Βουλευτή σας και πιέστε τον να διορίσει τον βλαστό σας σε οποιαδήποτε θέση του Δημοσίου, κατά προτίμηση στη Βουλή! Εν ανάγκη απειλήστε τον, εκβιάστε τον, εκθέστε τον στον έντυπο τύπο. Θα φοβηθεί και θα εξασφαλίσει την συνέχεια της μακαριότητας της αιώνιας οικογένειάς σας.

Αφήστε τα παιδιά των ηλιθίων εμπόρων να τρέχουν για μεροκάματο στην Σουηδία και τον Καναδά, εσείς δέστε τον γάιδαρο σας, το Ελληνικό δημόσιο είναι το ισχυρότερο στον κόσμο και ο σοσιαλισμός το πιο αγαπημένο κοινωνικό σύστημα του τετραπέρατου Έλληνα. Μην φοβάστε για την σταδιοδρομία σας στην Δημόσια υπηρεσία, την στηρίζει η βλακεία του Ιδιώτη, ανεξάντλητη αντοχή.

Φοίβος Ιωσήφ

 

  • Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

    Φοίβος Ιωσήφ Ήταν τόσο κοντά ο Θεός και δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε. Αυξήσαμε τις γνώσει…
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Περί Μονταζιέρας

Γράφει ο Στέργιος Γιαλάογλου, δικηγόρος Μετά το Σαββατιάτικο πρωτοσέλιδο περί ΜΟΝΤΑΖΙΕΡΑΣ …