Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 34χρονος επαγγελματίας εστίασης συνελήφθη για μαστροπεία στην Ξάνθη

34χρονος επαγγελματίας εστίασης συνελήφθη για μαστροπεία στην Ξάνθη

0

 Δύο 27χρονες κατήγγειλαν στην αστυνομία ότι με τη βία και απειλές τις εξανάγκασε να συνευρεθούν ερωτικά με πελάτη

 Τον κατηγορούν ότι παρακρατούσε προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα. Δικογραφία για απλή σωματική βλάβη σε βάρος και της 36χρονης συζύγου του

 Υπόθεση μαστροπείας διερευνά η Αστυνομία της Ξάνθης που προέβη την Πέμπτη το απόγευμα στη σύλληψη ενός 34χρονου ελληνικής υπηκοότητας με κατάστημα στην Ξάνθης, με τις κατηγορίες της μαστροπείας, απλής σωματικής βλάβης και υπεξαγωγής εγγράφων.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, συνέλαβαν στο πλαίσιο του αυτοφώρου τον 34χρονο επαγγελματία, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία στην οποία συμπεριλαμβάνεται και η 36χρονη σύντροφός του, επίσης ελληνικής υπηκοότητας, η οποία κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με καταγγελία δύο 27χρονων γυναικών, τις πρώτες πρωινές ώρες της Τετάρτης, ο 34χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργάζονταν, με την άσκηση σωματικής βίας και απειλές, επιχείρησε να τις εξαναγκάσει να συνευρεθούν ερωτικά, έναντι αμοιβής, με θαμώνα του καταστήματος.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία και η 36χρονη σύζυγος του δράστη άσκησε σωματική βία σε βάρος της μίας 27χρονης, ενώ ο 34χρονος παρακρατούσε προσωπικά τους αντικείμενα και έγγραφα, προκείμενου να τις εξαναγκάσει να συνεχίζουν να εργάζονται στο κατάστημά του.

Να σημειώσουμε ότι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης που βρίσκεται στην Ξάνθη δεν είχε δώσει άλλη αφορμή στο παρελθόν, ούτε είχε απασχολήσει επίσημα ποτέ τις αστυνομικές αρχές.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…