Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Σε δύο γκρουπ ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο

Σε δύο γκρουπ ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς της Κυριακής με τον Ατρόμητο

0

Εκτός Λισγάρας και Καμαρά λόγω καρτών- “Τρέχει” ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ξάνθης

Ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης την προετοιμασία της η ομάδα της Ξάνθης για το επόμενο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (19:00) με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Το 2-2 με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν και πλέον ο Μίλαν Ράσταβατς εστιάζει την προσοχή των ποδοσφαιριστών του στο επόμενο παιχνίδι. Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκε ομάδα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα της Κυριακής να ακολουθούν ασκήσεις αποθεραπείας και οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής.

Χρήστος Λισγάρας και Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό συμπλήρωσαν 4 κίτρινες κάρτες θα απουσιάσουν από τις αναμετρήσεις με Παναιτωλικό (18η) και ΟΦΗ (19η) αντίστοιχα. Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο δεν υπολογίζονται οι Καμαρά – Συλλά που θα απουσιάσουν λόγω καρτών.

Η ΠΑΕ Ξάνθης θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου στις 19:30,  στο ξενοδοχείο των αθλητικών εγκαταστάσεων της ΠΑΕ στα Πηγάδια, το Le Chalet.

Μεταγραφή πριν το ματς με Ατρόμητο

Παράλληλα με την προετοιμασία, φορτσάρουν στην Ξάνθη για την άμεση ενίσχυση της ομάδας ενόψει των συνεχόμενων αγώνων, ιδιαίτερα κομβικής σημασίας, με την μια εκ των δύο που θα γίνουν μάλιστα να αναμένεται να ολοκληρωθεί άμεσα.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του αμυντικού που προανήγγειλε ο προπονητής της ομάδας, με τις πληροφορίες να θέλουν άμεσα να φτάσει στην Ξάνθη ο τελικός στόχος της ομάδας για τις τελικές συζητήσεις και την υπογραφή του συμβολαίου, και αν όλα πάνε καλά ακόμη και εντός ημέρας αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Πέρα από την περίπτωση του αμυντικού σε πολύ καλό στάδιο βρίσκονται  και οι συζητήσεις για την δεύτερη μεταγραφή με τους ιθύνοντες της Ξάνθης να θέλουν όσο πιο σύντομα να ολοκληρωθεί και η απόκτηση του μεσοεπιθετικού που θα μπορέσει να δώσει λύσεις στο επιθετικό κομμάτι της ομάδας

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Έκανε το 1-1 με την ΧΑΝΘ ο Λεύκιππος επικρατώντας με 70-54

Αύριο το καθοριστικό παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη Ο Λεύκιππος έκανε ένα καταπληκτικό παιχνίδι …