Αρχική ΓΝΩΜΕΣ Μπήκαμε στην μεγάλη λεωφόρο της ανάπτυξης

Μπήκαμε στην μεγάλη λεωφόρο της ανάπτυξης

0

Μέρα με την ημέρα η λεωφόρος της ανάπτυξης ανοίγεται μπροστά μας. Ήδη μετά την ευτυχή κατάργηση της αποτυχημένης έκθεσης Λαμίας, η φύση ξεδιπλώνει της αρετές και προθέσεις της και σε άλλους τομείς. Το Τεχνολογικό ίδρυμα ευχαρίστως πληροφορούμαστε ότι επίσης καταργείται. Ανοίγει ο δρόμος να μπορέσουν οι πολίτες να βρούνε δουλειές και να φέρουν χρήματα από την Οζάκα, την Φρανκφούρτη και το Σικάγο.

Η ταν ή επί τάς. Ήρθε η ώρα να καλλιεργήσουμε κρόκο, φρούτα και φουντούκια. Να τα εξάγουμε στην Αργεντινή και την Ουαλία για να φέρουμε έναν πακτωλό χρημάτων στην Πατρίδα μας. Οι αριστερούλικες επινοήσεις ξεκούρασης με επιδόματα και διορισμούς ήρθε η ώρα να πάνε στο καλάθι των απορριμμάτων. Δουλειά, ξενύχτι, αγωνία, προσπάθεια, υπερωρία θα πρέπει να είναι τα εμβλήματα των νέων Ελλήνων αν θέλουν να παραμείνουν στην γενέτειρά τους. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε περισσότερο στους Ιάπωνες να αυξάνουν τις πωλήσεις των αυτοκινήτων Toyota κι εμείς να κοιτάμε σαν χάνοι τους δείκτες της Ιαπωνικής οικονομίας να σκαρφαλώνουν ψηλότερα δευτερόλεπτο με δευτερόλεπτο. Οι βλακομαγκιές τέλος, στον τάφο και άμεσο θάψιμο με μπόλικο αφράτο χώμα από πάνω. Έξυπνοι Έλληνες υπάρχουν, τσακάλια των επιστημών βρυχώνται σε ολόκληρο τον πλανήτη, ήρθε η ώρα να δουλέψουν για την Καβάλα, την Καλαμάτα και την Σάμο.

Γιατί οι Σουηδοί φτιάχνουν άξονες μετάδοσης κίνησης σε πετρελαιοφόρα καράβια, οι Έλληνες μηχανουργοί είναι είκοσι φορές εξυπνότεροι από αυτούς, παπάδες με τέσσερα καλιμαύχια μπορούν να φτιάξουν αν αρπάξουν τον τόρνο στα χέρια τους, θαυματοποιούς αγίους μπορούν να κατασκευάσουν αν χειριστούν την φρέζα μετάλλων Έλληνες τεχνίτες. Από πού κι ως πού οι Γάλλοι παράγουν αυτοκίνητα Citroen και δεν μπορούν οι διαχρονικοί ήρωες με το ηχηρό όνομα Έλληνες; Από πού; Μας παραπληροφόρησαν πως την ιστορία την γράφουν οι θλιβεροί αριστερόφρονες με τα θαύματα των επιδομάτων και των ανίερων διορισμών συνεπικουρούμενοι από τους κακόμορφους θαυματοποιούς αγίους των Εβραϊσμού. Λάθος, μεγάλο λάθος, την ιστορία την γράφουν οι Αλέξανδροι και οι Λεωνίδες, τα θαύματα τα γράφουν οι Σοφοκλήδες με τους Αισχύλους στις ορχήστρες των Επιδαύριων και Εφέσιων  θεάτρων, έτσι τουλάχιστον καταγράφει η παγκόσμια ιστορία της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα.

Ας ελπίσουμε πως σύντομα οι υγιείς δυνάμεις του τόπου μας θα αποφασίσουν να στομώσουν και το αιχμηρό δόρυ της Λάρκο που κατατρυπάει κάθε μέρα το συκώτι της Ελληνικής οικονομίας προς όφελος ελαχίστων αχόρταγων επαγγελματιών του αδιάντροπου προσπορισμού εισοδημάτων. Ας γνωρίζουν όμως πως το Ελληνικό ήπαρ αναπλάθεται, ας γευτούν για λίγο ακόμη τα οφέλη του πριν ο καιάδας γεμίσει από τις δικές τους σαπισμένες σάρκες. Η Λάρκο έχασε τον μεγάλο δημιουργό της Μποδοσάκη και τώρα κάποια ανίκανα ανθρωπάκια υποδύονται τους βιομήχανους. Βρέ θράσος οι  τριπθαμίτες! Τους υποδύονται με λεφτά του κάθε φορολογούμενου, του κάθε φουκαρά βιοπαλαιστή. Βαράνε καρπαζιές ενδεδυμένες με Μαρξιστική λεοντή, βρε τους άθλιους υπανθρώπους!

Ο δρόμος άνοιξε, η ένδοξη φυλή των Ελλήνων δεν χρειάζεται άλλο ψευτοφιλόσοφους και ψευτοδιανοητές Γερμανούς και Ισραηλίτες, οι επιχειρηματίες Μιλτιάδης και Παυσανίας αυτή τη φορά θα δεν θα κατατροπώσουν με ξίφη και δόρατα αλλά με καράβια, βιομηχανίες και έξυπνες καλλιέργειες το παγκόσμιο οικονομικό γίγνεσθαι. Περιμένετε άθλιοι, μην φεύγετε, ερχόμαστε!!!

Φοίβος Ιωσήφ

  • Φτάσαμε πιά κοντά στον Θεό

    Φοίβος Ιωσήφ Ήταν τόσο κοντά ο Θεός και δεν το ξέραμε, τώρα το μάθαμε. Αυξήσαμε τις γνώσει…
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
  • Ο πασίγνωστος El Arabi

    Η μαθητιώσα νεολαία και η φίλαθλη τοιαύτη ξέρει καλά να ξεχωρίζει τις αξίες από τις απαξίε…
  • Ατιμούλια Έλληνες

    Εθνικά σύνορα είναι εκείνα που δείχνουν τα γεωγραφικά σημεία στα οποία φθάνουν τα συμφέρον…
  • Ανθρωπωδία

    Είναι η ᾠδὴ τῶν τράγων = χορικό άσμα των λατρευτῶν του Διονύσου που φορούσαν δέρματα τράγω…
Περισσότερα άρθρα από Φοίβος Ιωσήφ
Περισσότερα άρθρα από ΓΝΩΜΕΣ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προτομές και προτιμήσεις

Ο προβληματισμός μου ξεκίνησε για πλάκα. Σε μια βόλτα με τον οκτώ μηνών γιο μου στο χώρο τ…