Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με απουσίες η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

Με απουσίες η Ξάνθη θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό

0

Ατομικό για τέσσερις παίκτες – οι διαιτητές της 16ης αγωνιστικής

Σε δύο γκρουπ γυμνάστηκε η Ξάνθη την Τετάρτη, με τους Γέντρισεκ, Σαρπόνγκ, Φασίδη και Ντε Λούκας να ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα.

Η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (0-0) στα Πηγάδια για το Κύπελλο Ελλάδας ανήκει πλέον στο παρελθόν και η ομάδα κοιτάζει πλέον το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό για τη 16η αγωνιστική της Super League.

Την Τετάρτη (09/01) το προπονητικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στις 11:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και μετά την ομιλία του Ράσταβατς ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας.

Όσοι αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης του κυπέλλου συμμετείχαν στις ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν σε τομείς της τακτικής.

Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν οι Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Γέντρισεκ και Φασίδης, ενώ για το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Κασά Καμαρά, που θα εκτίσει την πρώτη αγωνιστική της τιμωρίας του.

Εν τω μεταξύ γνωστοποιήθηκαν τα ονόματα των διαιτητών που θα σφυρίξουν τις αναμετρήσεις της 16ης αγωνιστικής της Superleague.

Ο Μανώλης Σκουλάς θα σφυρίξει το παιχνίδι στην Τρίπολη, ανάμεσα στον Αστέρα και τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα διευθύνει το Λεβαδειακός – Ολυμπιακός. Ο Στέφανος Ευαγγέλου ορίστηκε στο Παναθηναϊκός-Ξάνθη και ο Στέφανος Κουμπαράκης στο ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ.

Η βαθμολογία της SUPERLEAGUE

Ας θυμηθούμε τη βαθμολογία όπως διαμορφώθηκε μετά την 14η αγωνιστική:

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…