Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ 100 τόνοι καυσόξυλων από τη ΣΕΚΕ στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης

100 τόνοι καυσόξυλων από τη ΣΕΚΕ στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης

0

Ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας για το δύσκολο χειμώνα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Σταυρούπολης και της Μύκης

Σε ένδειξη κοινωνικής ευαισθησίας η ΣΕΚΕ ΑΕ προχώρησε στην προσφορά 100 τόνων καυσόξυλων στους κατοίκους της ορεινής Ξάνθης, προκειμένου να αντιμετωπίσουν το δύσκολο φετινό χειμώνα, που έγινε ακόμη δυσκολότερος λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών αλλά και της μείωσης των χωρικών που τους χορηγούνταν από το δασαρχείο.

Στη σχετική ανακοίνωσή της η συνεταιριστική εταιρεία του τόπου μας αναφέρει: «η Σ.Ε.Κ.Ε.  Α.Ε., ως μία από τις μεγαλύτερες βιομηχανίες της Θράκης και πιστή στις αρχές της κοινωνικής οικονομίας στην οποία ανήκει ως συνεταιριστική επιχείρηση, ανταποκρίνεται με ευαισθησία και υπευθυνότητα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας όπου δραστηριοποιείται και ιδιαίτερα των ευάλωτων οικονομικά συμπολιτών μας.

Για άλλη μία φορά επιβεβαίωσε τον διαχρονικά σημαντικό κοινωνικό της ρόλο, αναλαμβάνοντας το κόστος για την κάλυψη των αναγκών θέρμανσης σε συμπολίτες μας που ζουν στην ορεινή καπνοπαραγωγική περιοχή του Νομού Ξάνθης. Ιδιαίτερα, μετά από συνεννόηση με τις τοπικές Αρχές για τις ανάγκες που υπάρχουν, προχωρά στην χορήγηση 100 τόνων καυσόξυλων στον Δήμο Σταυρούπολης και στον Δήμο Μύκης.

Επίσης, συνεχίζει να χορηγεί πετρέλαιο θέρμανσης στην Ιερά Μονή Αγίας Ειρήνης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προβληματίζουν τα επτά κρούσματα από την Ξάνθη

Νοσηλεύονται στο ΠΝΓΑ Στην Ξάνθη είναι στραμμένη η προσοχή των ειδικών, μετά την εμφάνιση …