Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Κώστας Βογιατζής

Υποψήφιος δήμαρχος για το δήμο Ξάνθης με τη Λαϊκή Συσπείρωση ο Κώστας Βογιατζής

0
vogiatzis close-web

Ο Δημήτρης Παπατολίδης επικεφαλής του ψηφοδελτίου της ΠΑΜΘ-Η Βούλα Μαχαιρίδου «κατεβαίνει» με την παράταξη του ΚΚΕ στο δήμο Αβδήρων

Με την παρουσία του Θοδωρή Χιώνη, μέλους του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην Καβάλα «έκλεισαν» και τα ψηφοδέλτια των δήμων και της Περιφέρειας ΑΜΘ με τη Λαϊκή Συσπείρωση. Με σύνθημα: «Δυνάμωσε το ΚΚΕ παντού, στους δήμους και τις περιφέρειες» η Οργάνωση Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ παρουσίασε χθες 20/12 στην Καβάλα, τους επικεφαλής των ψηφοδελτίων της «Λαϊκής Συσπείρωσης»  για τις επερχόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης: Βογιατζής Κώστας του Δημητρίου

Γεννήθηκε στην Ξάνθη το 1974. Είναι βιομηχανικός εργάτης και απόφοιτος του ΤΕΙ Σερρών της σχολής Μηχανολογίας.

Είναι παντρεμένος από το 2005 με την Βασιλική Τσιπούρη, και έχουν 2 παιδιά.

Ήταν στο παρελθόν αρκετές φορές υποψήφιος βουλευτής με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ στο Ν. Ξάνθης, ενώ είναι εκλεγμένος από το 2013, με τις ταξικές δυνάμεις στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης και αντιπρόεδρος της «ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ & ΕΜΠΟΡΟΫΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν. ΞΑΝΘΗΣ».

Υποψήφια Δήμαρχος Αβδήρων: Μαχαιρίδου Βούλα του Βίκτωρα

Γεννήθηκε το 1977 στη Γεωργία όπου τελείωσε το Γενικό Λύκειο. Εγκαταστάθηκε μόνιμα στην Ελλάδα το 1996. Είναι παντρεμένη με το Χρήστο Νεοφυτίδη και έχουν 2 παιδιά. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού στη Δημόσια Διοίκηση. Εργάζεται στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης ως διοικητική υπάλληλος.

Είναι μέλος της Επιτροπής Περιοχής Αν. Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ. Είναι εκλεγμένη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδος (ΟΓΕ) και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Γενισέας.

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης: Παπατολίδης Δημήτρης του Σάββα

Κατάγεται από τη Δράμα και ζει στην Καβάλα.  Είναι 42 χρονών.

Είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και Γραμματέας της Επιτροπής Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του ΚΚΕ.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

“Σερίφηδες στην Άγρια Δύση…” λέει η δημοτική αρχή για την επίσκεψη των 4άρων στον Π. Γιώρη

Εκφράζει ενόχληση για τη στάση τους: «Λυπούμαστε που η έναρξη κινητικότητάς της, σηματοδοτ…