Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ SUPERLEAGUE: Με αγώνες των Ακαδημιών η αγωνιστική δράση των ημερών

SUPERLEAGUE: Με αγώνες των Ακαδημιών η αγωνιστική δράση των ημερών

0

Κ-19: XANTHI FC – ΑΡΗΣ 1-3

Το μεσημέρι του Σαββάτου η Κ-19 της Xanthi FC φιλοξένησε την αντίστοιχη ομάδα του Άρη στο αθλητικό της κέντρο στα Πηγάδια για την 15η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων. Οι γηπεδούχοι δέχθηκαν το 0-1 στο 6ο λεπτό από τον Μπαλικτσή ενώ στο 47′ αποβλήθηκε ο Τζελέπης με 2η κίτρινη στο πέναλτι που κέρδισε ο Άρης. Ο Βαβλιάκης σκόραρε για το 0-2 ενώ στο 73′ ο Κοντοπούλης έκανε το 0-3. Το τελικό 1-3 διαμόρφωσε στο 87′ ο Φάκης με προβολή, ο οποίος είχε δοκάρι στο 60′. Μετά την εντός έδρας ήττα οι ποδοσφαιριστές του Κώστα Μπεδρελή παρέμειναν στους 25 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Τσιλίκας (Βερνέζης – Κουκούμης) της ΕΠΣ Καβάλας.

XANTHI FC: Τζελέπης, Τριανταφύλλου (47′ Τασίδης τ/φ), Ποδάρας (46′ Παχούμης), Τενεκές, Γιανναράκης, Γκατζόγιας, Τσάπαρης, Δουλγέρης, Φάκης, Σουλεϊμάν, Τσιλιγγίρης (70′ Φροσύνης).

Κ-17: XANTHI FC – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 0-0

Για την 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Κ-17 της Super League, η Κ-17 της Xanthi FC υποδέχθηκε την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων το Σάββατο το πρωί. Οι δύο ομάδες παρά τις προσπάθειές τους δεν κατάφεραν να σκοράρουν, με την ξανθιώτικη ομάδα να έχει πλέον 19 βαθμούς στον σχετικό πίνακα. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Γκαϊτατζής (Ραβικάλης – Οικονομίδης) της ΕΠΣ Δράμας.

XANTHI FC: Κοτσάκης, Τοροσιάν (58′ Αλή), Μανίσογλου, Νιαζήφογλου, Τσιεγγελίδης, Ισαακίδης, Δημητριάδης (46′ Γκαρνέτας), Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης, Μολώνης (72′ Ασήμογλου), Τσιπούρας.

Κ-15: XANTHI FC – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0

Στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ-15, η Xanthi FC φιλοξένησε τον ΠΑΣ Γιάννινα το Σάββατο το πρωί στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων φτάνοντας στην 5η φετινή της επιτυχία και την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας. Οι παίκτες του Θόδωρου Καραγιαννίδη μετά το τελικό 2-0 που διαμορφώθηκε με τα γκολ των Ανθουλάκη (50′) και Πατήρα (78′) έφτασαν στους 17 βαθμούς κάνοντας αποφασιστικό βήμα στη μάχη για την είσοδο στο final four. Στο πρώτο ημίχρονο ο τερματοφύλακας της Xanthi FC Θανάσης Χατζής στο 25′ απέκρουσε πέναλτι που εκτέλεσε ο Τσέλιος. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θόδωρος Γιαπουντζής (Γκοντόλιας – Τζιβαρτζίδης) της ΕΠΣ Ξάνθης.

XANTHI FC: Χατζής, Δημητριάδης, Μαρκοσιάν, Γιουρούκ, Καραγιαννίδης (60′ Τυριάκης),  Μετεντζίδης, Παροτσίδης (79′ Τσάκαλος), Αναστασιάδης, Ανθουλάκης, Πατήρας (79′ Μπλιούμης), Ιωσηφίδης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Με 6 μετάλλια επέστρεψε η «Ανατολική Δύναμη» από το Κύπελλο ΤΑΕΚΒΟ ΝΤΟ Αν.Μακεδονίας και Θράκης

Διοργανώθηκε το Σαββατοκύριακο στην Αλεξανδρούπολη Με 9 αθλητές και αθλήτριες συνοδεία του…