Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ράσταβατς: «Δεν παίξαμε καλά με παίκτη παραπάνω»

Ράσταβατς: «Δεν παίξαμε καλά με παίκτη παραπάνω»

0

Ικανοποιημένος ήταν σε γενικές γραμμές ο Μίλαν Ράσταβατς από την προσπάθεια των παικτών του, όχι όμως από τη στιγμή της αποβολής του Ποντένσε και μετά.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Μίλαν Ράσταβατς στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με τον Ολυμπιακό:

«Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου. Το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού ήταν όταν καταφέραμε να σκοράρουμε. Το α’ μέρος ανήκει στον Ολυμπιακό και το β’ σε εμάς. Σύμφωνα με το πλάνο μας θέλαμε να καλύψουμε και να επιτεθούμε από τα πλάγια, πράγμα που το καταφέραμε κυρίως με τις αλλαγές μας στο 2ο μέρος. Οι καθαρές ευκαιρίες από τις 2 ομάδες ήταν ίσες. Πήραμε έναν πόντο με πολύ μεγάλη προσπάθεια και είμαστε στεναχωρημένοι που δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις. Είναι αλήθεια πως στο 2ο μέρος οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν εκνευρισμένοι και αυτό οφείλεται στην πολύ καλή μας άμυνα. Το παράπονό μου όμως είναι ότι δεν παίξαμε καλά στον παίκτη παραπάνω.

Θα μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο εάν είχαμε πιο μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι μας μετά την αποβολή. Εύχομαι καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό για το ματς με την Μίλαν. Η δική μας Μίλαν είναι ο Απόλλωνας. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε χωρίς πολλούς τραυματίες. Ο Ολυμπιακός επειδή είναι μεγάλη ομάδα μας έδωσε χώρους, κάτι που δεν συμβαίνει με μικρομεσαίες ομάδες. Οι Μπρίτο και Σαρπόνγκ είναι δύο ποιοτικοί παίκτες που μπορούν να πετύχουν πολλά στον αγωνιστικό χώρο.

Σήμερα οι αλλαγές μας, ο Ντουρίτσκοβιτς και ο Κάστρο μας βοήθησαν πάρα πολύ. Ο Ντουρίτσκοβιτς με κάθετες κυρίως προς τον Μπρίτο και ο Κάστρο με το κράτημα της μπάλας ψηλά στην επίθεση».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…