Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Παράδειγμα εντιμότητας ένας υπαξιωματικός του Δ’ ΣΣ

Παράδειγμα εντιμότητας ένας υπαξιωματικός του Δ’ ΣΣ

0
atm

Βρέθηκε «αντιμέτωπος» με 420 ευρώ σε ΑΤΜ και χωρίς δεύτερη σκέψη τα παρέδωσε στην αστυνομία

Ελπίδα και υπερηφάνεια για τους ανθρώπους που ζουν ανάμεσά μας, αντλούμε από το παράδειγμα ενός υπαξιωματικού του Δ Σώματος Στρατού, ο οποίος προέβη σε μια πράξη εντιμότητας και πάνω απ’ όλα ανθρωπιάς.

Το πρωί της Πέμπτης ο υπαξιωματικός που πήγε να κάνει ανάληψη από την τράπεζα, βρέθηκε «αντιμέτωπος» με 420 ευρώ, που κάποιος ξέχασε στο ΑΤΜ της Πειραιώς στην πλατεία. Η κάρτα έλειπε, ενώ στο μηχάνημα βρισκόταν μόνο το χρηματικό ποσό και η απόδειξη. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρε τα χρήματα και τα παρέδωσε στον αστυνομικό υπηρεσίας της Ασφάλειας, μαζί με την απόδειξη της συναλλαγής.

Ο υπαξιωματικός Πολυμένης Τσελεκίδης, που υπηρετεί στο Δ’ ΣΣ και είναι παντρεμένος με δύο παιδιά, δήλωσε σχετικά στο «Ε»: «Δεν είχα τίποτα να σκεφτώ, πήγα κατευθείαν στην αστυνομία. Ο άνθρωπος, στον οποίο ανήκουν πιθανώς τα έχει ανάγκη, αλλά όπως και να χει εγώ ήξερα ότι αυτό πρέπει να κάνω. Ελπίζω να λάβει σύντομα τα χρήματά του».

Τελικά χθες, προχώρησαν οι διαδικασίες εκ μέρους της Αστυνομίας η οποία εντόπισε τον δικαιούχο και του δόθηκαν τα χρήματά του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Άναψε η Ολυμπιακή Φλόγα στην Ξάνθη

Συγκίνηση και υπερηφάνεια στην κεντρική πλατεία το μεσημέρι της Δευτέρας 22 Απριλίου με δυ…