Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Νέο τραγικό τροχαίο στην Εγνατία

Νέο τραγικό τροχαίο στην Εγνατία

0

Τρεις άνθρωποι απανθρακώθηκαν όταν το ΙΧ που επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα που είχε ανατραπεί στον κόμβο της Χρυσούπολης

Ο διακινητής δεν ακολούθησε το σήμα της Τροχαίας- Εννέα άτομα επέβαιναν συνολικά στο αυτοκίνητο-Τρεις οι τραυματίες

Ένα ακόμη πολύνεκρο τροχαίο με μετανάστες σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στον οδικό άξονα της Εγνατίας Οδού, κοντά στον κόμβο της Χρυσούπολης, αυξάνοντας δραματικά τον κατάλογο των θυμάτων της μη νόμιμης μετανάστευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Κατά τις πρωινές ώρες, λίγο μετά τον κόμβο της Χρυσούπολης, όχημα, το οποίο μετέφερε παράνομα μετανάστες, ξέφυγε από το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να ανατραπεί και να τυλιχθεί στις φλόγες.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, από το όχημα ανασύρθηκαν απανθρακωμένοι, τρεις επιβάτες, ενώ άλλοι τρεις μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι σε νοσοκομείο. Κατά τις ίδιες πηγές, στο ίδιο όχημα επέβαιναν ακόμη τρία άτομα που είναι καλά στην υγεία τους.

Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 6.30 το πρωί στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό, την ώρα εκείνη το συγκεκριμένο ρεύμα ήταν κλειστό καθώς είχε προηγηθεί, τρεις ώρες νωρίτερα, ανατροπή νταλίκας.

Το όχημα που μετέφερε τους μετανάστες φαίνεται ότι δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις της Τροχαίας που εξέτρεπε στο σημείο την κυκλοφορία των οχημάτων και στην προσπάθεια να αποφύγει την ακινητοποιημένη νταλίκα βγήκε από το οδόστρωμα και ανατράπηκε.

Σε ανακοίνωσή της η Πυροσβεστική ανέφερε ότι ανασύρθηκαν νεκρά άτομα  κατά τη διάρκεια κατάσβεσης πυρκαγιάς σε όχημα, συνέπεια τροχαίου, στο 488 χιλ Εγνατίας οδού Κήπων – Ηγουμενίτσας. Στο συμβάν επενέβησαν 8 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

*Φωτο: proininews

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης των Αρχών της Γερμανίας

Κατηγορήθηκε για απάτη Συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 12 Μαρτίου 2024, στην Κομοτηνή, απ…