Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Μεγάλη θλίψη από το θάνατο της Αγγελικής Μουχτάρη

Μεγάλη θλίψη από το θάνατο της Αγγελικής Μουχτάρη

0

Αγαπητή σύζυγος του τέως δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη και Ξανθιώτισσα που έχαιρε εκτίμησης απ’ όλους

Ο πόνος από την απώλεια ενός αγαπημένου ανθρώπου είναι πάντα μια δοκιμασία. Κι όταν πρόκειται για την αγαπημένη σύζυγο που πορεύθηκες μαζί επί πάρα πολλά χρόνια, τότε γίνεται ακόμη πιο σκληρή η απουσία του ανθρώπου σου.

Το Σάββατο η κοινωνία της Ξάνθης συνόδευσε στην τελευταία της κατοικία, τιμώντας την Αγγελική Μουχτάρη, 72  χρόνων, σύζυγο του αγαπητού τέως δημάρχου Μιχάλη Στυλιανίδη.  Η είδηση της απώλειας συγκλόνισε διότι αφορούσε μια ξεχωριστή κυρία, ένα ευγενικό και εύθραυστο άτομο, μια σεμνή κυρία, γεμάτη ευγένεια και καλοσύνη. Μια «πρώτη κυρία» της πόλης που ποτέ όμως δεν λειτούργησε έτσι.

Η Αγγελικούλα για τους αγαπημένους της, δηλαδή όλους, υπήρξε υπόδειγμα συζύγου, μητέρας και πάνω απ’ όλα ανθρώπου. Μια αρχόντισσα, με αρχές και χωρίς επίδειξη με αφορμή το αξίωμα του συζύγου της.

Έφυγε μια αγαπητή κυρία, άξια σύζυγος και θα λείψει σε όλους όσους τη γνώρισαν.

Θα λείψει όμως και από τον σύζυγο Μιχάλη Στυλιανίδη, που πορεύθηκε όλα αυτά τα χρόνια μαζί της, στις χαρές και τις λύπες.

Συμπάσχουμε με τους οικείους και τους εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια ως Εφημερίδα.

-Καλό παράδεισο και να’ναι ελαφρύ το χώμα της Ξάνθης μας αγαπημένη των συμπολιτών Αγγελικούλα.

Γ.Δ.

Συλλυπητήρια που έφτασαν στην εφημερίδα ΕΜΠΡΟΣ

-Το Σωματείο, του Συλλόγου Διάδοσης και Ανάπτυξης της Πολιτικής Κληρονομιάς του Εθνάρχου Κων/νου Γ. Καραμανλή, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον Πρόεδρο αυτού κ. Μιχαήλ Στυλιανίδη για την απώλεια της συζύγου του Αγγελικής και εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει.

-Συλλυπητήρια Δημάρχου Ξάνθης και μελών Δημοτικού Συμβουλίου. Ο Δήμαρχος Ξάνθης και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για την απώλεια της Αγγελικής, συζύγου του πρώην Δημάρχου Ξάνθης Μιχάλη Στυλιανίδη, εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

-Συλλυπητήρια της ΝΟΔΕ Ξάνθης. Τα μέλη της ΝΟΔΕ Ξάνθης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στον πρώην Δήμαρχο Ξάνθης κ. Στυλιανιδη Μιχάλη για την απώλεια της συζύγου του. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια και τους οικείους της εκλιπούσας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Προσωρινά ελεύθεροι οι 49 συλληφθέντες του ΑΠΘ

Αναβλήθηκε η δίκη των 49 συλληφθέντων από την αστυνομική επιχείρηση στη Σχολή Θετικών Επισ…