Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα 53.074 ευρώ τα έσοδα από το Κοινωνικό Λαχείο

53.074 ευρώ τα έσοδα από το Κοινωνικό Λαχείο

0

Έγινε η κλήρωση. Δεν βρέθηκε ο τρίτος τυχερός αριθμός: 60533. Κερδίζει ένα 5νθήμερο στην Θάσο

 

Όποιος έχει τον αριθμό αυτό να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου Αιμοδοτών

 

Παρουσία του προέδρου του συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών κ. Γιάννη Παπαχρόνη, μελών και εκπροσώπων του συλλόγου και των άλλων φορέων που συμμετέχουν στην δράση «Κοινωνικό Λαχείο» αλλά και των χορηγών που στηρίζουν την προσπάθεια έγινε η κλήρωση του Κοινωνικού λαχείου στα γραφεία του συλλόγου Αιμοδοτών στις 12 το μεσημέρι της Πέμπτης 20 Δεκεμβρίου.

Ο κ. Παπαευστρατίου, αντιπρόεδρος του συλλόγου Αιμοδοτών μαζί με τις «Γυναίκες της Αγάπης», κυρίες Βασιλική Αποστολίδου και Γρηγοριάδου Ευτυχία

Έχουν πουληθεί 53.074 λαχεία του 1 ευρώ – Ποιοι είναι οι τρεις πρώτοι τυχεροί αριθμοί

Ο πρώτος αριθμός είναι 20636 ο οποίος κερδίζει μια μοτοσικλέτα 125 PANTHER αξίας 1.855 ευρώ. Ο αριθμός δεν πουλήθηκε και η μοτοσικλέτα παραμένει στον σύλλογο Αιμοδοτών. Δεύτερος αριθμός είναι 56189 και τυχερή η κα Λουπάτατζη Ιωάννα που κερδίζει ένα πολυμηχάνημα αξίας 570 ευρώ. Τρίτος είναι ο 60533 που κερδίζει μια προσφορά για 5 διανυκτερεύσει σε διώροφο διαμέρισμα στην Θάσο τον Ιούνιο αξίας 350 ευρώ. Ο τυχερός δεν βρέθηκε. Όποιος έχει τον αριθμό αυτό να επικοινωνήσει με τα γραφεία του συλλόγου Αιμοδοτών. Όπως ανέφερε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου Παπαευστρατίου Γεώργιος έχουν πουληθεί 53.074 λαχεία του 1 ευρώ. Στη δράση του Κοινωνικού Λαχείου συεμμετέχουν εκτός από τον σύλλογο Αιμοδοτών ο σύλλογος Καρκινοπαθών, το Γηροκομείο Ξάνθης ο σύλλογος ΑΜΕΑ Ξάνθης και οι «Γυναίκες της Αγάπης». Κάθε σύλλογος αναλαμβάνει να διαθέσει ένα αριθμό λαχείων και κρατά τα έσοδα.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Αναμνηστική με τους «αιμοδότες» χορηγούς του Κοινωνικού Λαχείου
Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάνω από πέντε χιλιάδες φακελάκια με σπόρους μοίρασαν οι «Σπορίτες» στην Ξάνθη

Σε μία προσπάθεια να επεκτείνουν τις δράσεις τους βρέθηκαν στο κέντρο της πόλης το απόγευμ…