Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 18χρονος Αλβανικής καταγωγής βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της Καβάλας

18χρονος Αλβανικής καταγωγής βρέθηκε νεκρός στο κέντρο της Καβάλας

0

Τον πυροβόλησε 17χρονος ομοεθνής του

 Νεκρός βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 4 Δεκεμβρίου 2018 λίγο μετά τις 22:00 στο κέντρο της Καβάλας και συγκεκριμένα στον Άγιο Γεώργιο, πίσω από τη Δημοτική Αγορά, στην οδό Σωκράτους, νεαρός άντρας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας, το έγκλημα εξιχνιάστηκε αργά το βράδυ της Τετάρτης με την ομολογία ενός 17χρονου Αλβανού.

Ο 17χρονος δράστης που ήταν φίλος με το θύμα (σ.σ. αλβανικής καταγωγής και οι δύο), ομολόγησε την πράξη του αλλά ισχυρίστηκε ότι τον πυροβόλησε κατά λάθος και δεν ήθελε να τον σκοτώσει.

Το θύμα έφερε διαμπερές τραύμα στο στήθος που επέφερε τον ακαριαίο θάνατό του. Αρχικά, η εκτίμηση ήταν ότι ο 18χρονος είχε χτυπηθεί πισώπλατα, όμως η εξέταση της σορού από τον ιατροδικαστή έδειξε πως είχε πυροβοληθεί στο στήθος και η σφαίρα είχε διαπεράσει τον πνεύμονα.

Η σορός του βρέθηκε λίγο μετά τις 10 το βράδυ σε πιλοτή πολυκατοικίας στην οδό Σωκράτους και σε μικρή απόσταση εντοπίστηκε ένας από τους κάλυκες του όπλου. Ο 18χρονος είχε επάνω του αρκετά χρήματα, καθώς και την ταυτότητά του.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Χειροπέδες σε διωκόμενο με ένταλμα σύλληψης στην Αλεξανδρούπολη

Εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης για συνέργεια σε διακίνηση παράτυπων μεταναστών Συνελήφθη το πρω…