Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Το προσφυγικό ματώνει και τις ράγες της ΑΜΘ

Το προσφυγικό ματώνει και τις ράγες της ΑΜΘ

0

Τραγικό δυστύχημα με παράσυρση 3 ατόμων από το τρένο στο ύψος του Φύλακα Ροδόπης

 

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν μετανάστες – Μακραίνει η λίστα τροχαίων με παράτυπους μετανάστες

 

Σοκάρει την τοπική κοινωνία το τραγικό δυστύχημα που προκλήθηκε από παράσυρση 3 ατόμων από την αμαξοστοιχία του ΟΣΕ που εκτελούσε το βραδινό δρομολόγιο Θεσσαλονίκης – Αλεξανδρούπολης. Η τραγωδία έγινε αντιληπτή όταν κατά το πρωινό δρομολόγιο Αλεξανδρούπολης – Θεσσαλονίκης στο ύψος του Φύλακα ο οδηγός της αμαξοστοιχίας εντόπισε σορούς και ανθρώπινα μέλη πάνω στις ράγες….

Σοκ και δέος: Διαμελισμένα πτώματα διάσπαρτα στις ράγες… Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ήταν μετανάστες

Η αμαξοστοιχία σταμάτησε και κλήθηκε η αστυνομία και η Πυροσβεστική. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Χρόνος»: « Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικοί, πυροσβέστες και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, προκειμένου να προχωρήσουν στο μακάβριο έργο της περισυλλογής των διαμελισμένων πτωμάτων. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για παράτυπους μετανάστες, αλλά τίποτα προς το παρόν δεν είναι βέβαιο». Σύμφωνα με πληροφορίες από την Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση τα πτώματα είναι τρία ωστόσο η έρευνα συνεχίζεται από την Τροχαία Κομοτηνής.

Μακραίνει η λίστα τροχαίων με παράτυπους μετανάστες

Να σημειώσουμε ότι ανάλογα δυστυχήματα παράσυρσης πεζών από τρένο έχουν συμβεί αρκετά σ’ όλη την χώρα και στην περιοχή μας και εντοπίζονται κυρίως σε διαβάσεις χωρίς σήμανση. Ιδιαίτερα στις μέρες όμως που η Θράκη αποτελεί πύλη εισόδου παράτυπων μεταναστών ανάλογα δυστυχήματα έρχονται να προστεθούν στον μακρύ κατάλογο των θυμάτων του προσφυγικού και της παράνομης μετανάστευσης. Άνθρωποι διακινδυνεύουν τη ζωή τους περπατώντας πλάι σε σιδηροδρομικές γραμμές ή στην Εγνατία και παρασύρονται ή στριμώχνονται σε οχήματα διακινητών για να φτάσουν στον προορισμό τους. Έτσι σχεδόν καθημερινά έχουμε δυστυχήματα και πολλά πολύνεκρα μετά από καταδίωξη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Για 67 περιπτώσεις κλοπών μετασχηματιστών ΔΕΔΔΗΕ κατηγορούνται οι τέσσερις συλληφθέντες

Εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω την προηγούμενη εβδομάδα να κλέβουν, ενώ από την κατοχή τους κατ…