Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνάντηση Σιμιτζή με τη ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης

Συνάντηση Σιμιτζή με τη ΝΕ του ΚΙΝΑΛ Ξάνθης

0

Προεκλογική προετοιμασία και συντονισμός των τοπικών στελεχών με τον υποψήφιο περιφερειάρχη

 Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, Κώστας Σιμιτζής συναντήθηκε στις 20/11/2018 με την Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ. Ξάνθης.

Σύμφωνα με όσα αποφασίστηκαν, στην Περιφερειακή Ενότητα Ξάνθης, θα συγκροτηθεί εκλογική επιτροπή της παράταξης , που με επικεφαλής τον πρώην Δήμαρχο Καβάλας Κώστα Σιμιτζή, θα συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου του 2019. Η επιτροπή αυτή σε συνεργασία με τον επικεφαλής της παράταξης, θα επεξεργασθεί το πρόγραμμα, θα συγκροτήσει το ψηφοδέλτιο και θα έχει την εποπτεία του εκλογικού αγώνα στον νομό μας.

«Η υποψηφιότητά του μπορεί να συνθέσει, να ενώσει και να εμπνεύσει όλους τους δημοκρατικούς πολίτες, προκειμένου η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση να αλλάξει ρότα και να διαδραματίσει σοβαρό ρόλο στην έξοδο της περιφέρειάς μας από την κρίση και την υποβάθμιση», σημείωσε σε ανακοίνωση το ΚΙΝΑΛ Ξάνθης, καλώντας «κάθε δημοκράτη συμπολίτη μας να συμβάλει ουσιαστικά στην προσπάθεια να γίνει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση μοχλός ανάπτυξης και προόδου σε μία από τις φτωχότερες περιφέρειες της χώρας μας και της Ευρώπης».

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…