Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Επιστροφή στις προπονήσεις με πέντε απουσίες για την Ξάνθη

Επιστροφή στις προπονήσεις με πέντε απουσίες για την Ξάνθη

0

Έλειπαν οι διεθνείς και οι τραυματίες

Μετά το ρεπό της Κυριακής, η Ξάνθη προπονήθηκε ξανά τη Δευτέρα, δίχως τους τραυματίες Ντε Λούκας, Αλμέιδα και Φασίδη, καθώς και τους διεθνείς Καμαρά και Μελιόπουλο, αλλά με τον Έρικ Γέντρισεκ. Οι παίκτες μπήκαν από το απόγευμα της Δευτέρας στην τελική ευθεία της προετοιμασίας τους για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής και το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, έδωσε τις οδηγίες του στις ασκήσεις τακτικής και στα παιχνίδια μικρών αγωνιστικών χώρων, ενώ δεν είχε στη διάθεσή του, τους τραυματίες Ντε Λούκας, Φασίδη και Αλμέιδα. Ο τελευταίος πάντως δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στον «Δικέφαλο του Βορρά], καθώς είχε αποβληθεί στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο.

Το πρωινό της Τρίτης προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα της ομάδας στα Πηγάδια και ακολούθησαν το πρόγραμμα της ημέρας. Ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού, passing game, pressing, κατοχή μπάλας και γρήγορη μετάβαση από το αμυντικό στο επιθετικό κομμάτι, περιλάμβανε το ασκησιολόγιο με τον Μίλαν Ράσταβατς και τους συνεργάτες του να δίνουν τις οδηγίες τους. Ατομικά προγράμματα ακολούθησαν τραυματίες Συλλά, Αλμέιδα, Φασίδης και Ντε Λούκας.

Από τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης απουσίαζαν οι διεθνείς ποδοσφαιριστές. Κασά Καμαρά και Δημήτρης Μελιόπουλος συμμετείχαν ενεργά στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Μαυριτανίας και της Εθνικής Νέων Ελλάδας στις προκρίσεις τους για το Κόπα Άφρικα 2019 και για την Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ-19 αντίστοιχα, ενώ ο επίσης διεθνής Έρικ Γέντρισεκ επέστρεψε και γυμνάστηκε κανονικά με τους συμπαίκτες του.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…