Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Χωρίς τον Μπαξεβανίδη κόντρα στην ΑΕΚ

Χωρίς τον Μπαξεβανίδη κόντρα στην ΑΕΚ

0

Επιστροφή στις προπονήσεις τη Δευτέρα

Μετά το ρεπό της Κυριακής οι παίκτες της Ξάνθης γυμνάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στα γήπεδα του προπονητηρίου της ομάδας στα Πηγάδια ακολουθώντας διπλό πρόγραμμα.

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του σαββατιάτικου αγώνα με τον ΠΑΟΚ έκαναν ασκήσεις αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα που περιλάμβανε ασκήσεις τακτικής.

Τέσσερις κίτρινες κάρτες στο ματς με τον δικέφαλο του Βορρά συμπλήρωσε ο Δήμος Μπαξεβανίδης, ο οποίος θα απουσιάσει από την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ. Σε ό,τι αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Συλλά, ενώ συνέχισαν τις θεραπείες τους οι τραυματίες Ντε Λούκας και Φασίδης.

Ράσταβατς: «Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι»

Όσα είπε ο τεχνικός της Ξάνθης μετά την ήττα στην Τούμπα

Δεν κατάφερε να πάρει κάτι στην Τούμπα η Ξάνθη και στη συνέντευξη Τύπου ο Μίλαν Ράσταβατς αναγνώρισε την ανωτερότητα του ΠΑΟΚ.  Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά σημείωσε: «Πιστεύω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι για εμάς σήμερα. Αν μπορώ να μιλήσω για την εικόνα ήταν καλή, το αποτέλεσμα όμως δεν ήταν αρκετά καλό για εμάς. Τα ματς σαν αυτά εναντίον τέτοιων μεγάλων ομάδων, με την πρώτη ευκαιρία που έχεις πρέπει να σκοράρεις. Χάσαμε τη μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και αυτό ήταν το πρόβλημα που είχαμε σε αυτό το παιχνίδι. Κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου ελέγξαμε τον ΠΑΟΚ. Ειλικρινά θέλω να πω ότι δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την κατοχή όπως σχεδιάζαμε και ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μας πιέζει για να ξοδέψουμε ενέργεια. Μετά την είσοδο Βιεϊρίνια δημιουργήθηκαν προβλήματα αριστερά. Η ήττα ήρθε από δύο στημένες φάσεις. Σύμφωνα με αυτά που σκεφτόμασταν πριν είμαι ικανοποιημένος από τους παίκτες μου και θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε. Ο ΠΑΟΚ μας έδειξε πόσο δύσκολος αντίπαλος είναι και αυτό που θέλω είναι να ευχηθώ καλή τύχη και στο πρωτάθλημα αλλά και στην Ευρώπη».

Για το αν τη μεγαλύτερη ζημιά την έκανε ο Πρίγιοβιτς: «Ήμουν πολύ χαρούμενος που σκόραρε με την Εθνική μας ομάδα, αλλά δεν είμαι το ίδιο για το σημερινό γκολ. Ειλικρινά, αυτός είναι ο Πρίγιοβιτς και όποτε παίζει αυτό περιμένουμε από εκείνον».

Ποιο ήταν το δυσκολότερο κομμάτι στο συγκεκριμένο παιχνίδι: «Φυσικά έχει να κάνει με την κατανάλωση ενέργειας. Αναγκαστικά πρέπει να κάνεις πολλά τρεξίματα όταν δεν έχεις την κατοχή, να τρέχεις από τη μία πλευρά στην άλλη, κάτι που δεν καταφέραμε να το κάνουμε. Ένα άλλο είναι τα ατομικά στοιχεία του ΠΑΟΚ, που είναι λογικό όταν αντιμετωπίζεις τέτοια ομάδα είναι λογικό να κάνεις λάθη και να έρθει το γκολ».

Για την ήττα της ΑΕΚ και το μεταξύ τους ματς που έρχεται: «Δεν ήξερα το αποτέλεσμα πριν από λίγο. Το σίγουρο είναι ότι είναι κακό για εμάς γιατί θα είναι πιο συγκεντρωμένη απέναντί μας και μετά από αυτό το αποτέλεσμα όλα τα… φώτα θα πέσουν σε αυτό το παιχνίδι».

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …