Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Απασχόληση Προκηρύχθηκαν 9 θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ξάνθης

Προκηρύχθηκαν 9 θέσεις γιατρών για το νοσοκομείο Ξάνθης

0

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης προκηρύσσει την πλήρωση των παρακάτω θέσεων κλάδου ιατρών Ε.Σ.Υ. επί θητεία:

 

α/α ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΒΑΘΜΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΕΣΕΩΝ
1ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ή ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1
2 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Α΄ 1
3 ΓΕΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική, διάσωση, προνοσοκομειακή περίθαλψη και διαχείριση – διοίκηση – συντονισμό του έργου της εφημερίας (για το Τ.Ε.Π.) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 2
4 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
5 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ, με αποδεδειγμένη εμπειρία και γνώση στην επείγουσα ιατρική ή εξειδίκευση στη Μ.Ε.Θ. (για το Τ.Ε.Π.) ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
6 ΠΑΙΔΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
7 ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ Β΄ 1
8 ΠΑΘΟΛΟΓΙΑΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ 1

 

16 θέσεις προσωπικού εστίασης για το νοσοκομείο Ξάνθης

Το Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, συνολικά δεκαέξι (16) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για ανάγκες Εστίασης και Σίτισης. Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από 21-10-2017 έως και την 30-10-2017.

Αναλυτικά οι ειδικότητες:

Ειδικότητα Θέσεις
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Τραπεζοκόμων 6ωρη απασχόληση 3
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Τραπεζοκόμων 4ωρη απασχόληση 9
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Μαγείρων 6ωρη απασχόληση 1
ΥΕ Προσωπικό Εστίασης – Μαγείρων 4ωρη απασχόληση 3

 

 

10 προσλήψεις στα Κέντρα Υγείας & Περιφερειακά Ιατρεία της Π.Ε. Ξάνθης

 

Προσλήψεις 118 ατόμων στην 4η ΥΠΕ Μακεδονίας και Θράκης

 

 

Ανακοινώνεται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 118 ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας των Κέντρων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.∆.Υ.) στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας- Θράκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη. Ο χρόνος απασχόλησης ορίζεται σε 25 ώρες εβδομαδιαίως.

Αναλυτικά οι προσλήψεις για την Π. Ε. Ξάνθης

 

 

Φορέας Τόπος απασχόλησης Ειδικότητα Θέσεις
Κ.Υ. Ξάνθης Δ. Ξάνθης ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 1
Κ.Υ. Σταυρούπολης & Περιφερειακά Ιατρεία Δ. Τοπείρου ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 3
Κ.Υ. Αβδήρων & Περιφερειακά Ιατρεία Δ. Αβδήρων & Δ. Τοπείρου ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 3
Κ.Υ. Εχίνου & Περιφερειακά Ιατρεία Δ. Μύκης & Δ. Αβδήρων ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας 3

 

16 μόνιμες προσλήψεις στο Σώμα Επιθεώρησης Εργασία ΑΜ – Θ

 

Η προκήρυξη 11Κ/2018 αφορά την πρόσληψη 49 μόνιμων υπαλλήλων στο ΣΕΠΕ και αναμένεται να δημοσιοποιηθεί μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Νοεμβρίου.

Οι θέσεις αφορούν 16 Περιφερειακές υπηρεσίες και 41 Τμήματα του ΣΕΠΕ, ενώ 4 από αυτές θα διατεθούν για τα προστατευόμενα άτομα του νόμου 2643/98.

 

Σύμφωνα με την απόφαση κατανομής το προσωπικό για το ΣΕΠΕ ΑΜ – Θ που θα προσληφθεί είναι:

 

ΠΕΡ/ΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Ειδικότητα Θέσεις
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Διοικητικού Οικονομικού 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Χημικών 1
ΠΕ Μηχανικών ειδικότητας Μηχανολόγων 1

 

 

 

dpth web

 

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης: Πρόσληψη Διδακτικού Προσωπικού

Το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, για τη διδασκαλία των μαθημάτων: Αρχαιολογία του Μινωικού και Μυκηναϊκού Πολιτισμού, Ανθρωπογεωγραφία (θεματικές περιοχές), Βυζαντινή Εικαστική Παράδοση και Νεοελληνική Τέχνη & Εφαρμοσμένη Στατιστική για το εαρινό εξάμηνο της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019, ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση Ορισμένου Χρόνου σύμφωνα με το Π.Δ. 407/1980, Διδασκόντων-Καθηγητών.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής: Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους με όλα τα απαραίτητα, κατά την προκήρυξη, δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε ταχυδρομικά στα Γραφεία της Υπηρεσίας μας στη διεύθυνση:

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Σχολή Κλασικών & Ανθρωπιστικών Σπουδών, Τμήμα Ιστορίας & Εθνολογίας, Γραμματεία, Π. Τσαλδάρη 1, Τ.Κ. 691 32, Κομοτηνή Ροδόπης Α.Μ.Θ.

Πληροφορίες στο τηλ.: 25310 39462, fax: 25310 39483.

Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: έως και 31-10-2018

 

 

 

ΙΔΙΩΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ

Η FIRST DIS για τα γραφεία Ξάνθης, ζητά:

* Υπάλληλο Γραφείου & Ασφαλιστικούς Συμβούλους,

τουλάχιστον αποφοίτους Λυκείου ( Ισχύει έως και 27-10-2018 ).

Αποστολή βιογραφικών στο e-mail: dd@firstdis.gr, ή τηλ.: 6945775440 για συνέντευξη.

Κωδικός: A079799    Δημοσίευση: 12-10-2018

Ζητείται κοπέλα από εταιρεία Καθαρισμού με 5ετή εμπειρία σε εργασία λογιστηρίου. Απαραίτητα γνώση προγράμματος ERP, Μισθοδοσίας, Τιμολόγησης, Excell, word. Άνεση προφορικού και γραπτού λόγου.

5νθήμερη, 5ωρη εργασία με προοπτική εξέλιξης σε πλήρoυς απασχόληση.

Email: sales@professionalcleaning.gr. Τηλ.: 2315527190.

 

 

Πρόσληψη ενός Διερμηνέας στη Γλώσσα Φαρσί στην Ξάνθη

 

Η «Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας» (Α.Ε.Μ.Υ.) Α.Ε., που εδρεύει στις Αχαρνές της Π.Ε. Ανατολικής Αττικής της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο υλοποίησης του Έργου 4 «Υπηρεσίες Διερμηνείας» της Δράσης “Ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών στα Προ-Αναχωρησιακά Κέντρα Κράτησης Αλλοδαπών – (Ιατροφαρμακευτική Περίθαλψη, Ψυχολογική Υποστήριξη, Κοινωνική Υποστήριξη και Υπηρεσίες Διερμηνείας) με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5010510” του Ταμείου Ασύλου Μετανάστευσης και Ένταξης 2014-2020», ανακοινώνει με επαναπρόσκληση την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας Ι.Δ.Ο.Χ., διάρκειας σύμφωνα με τα αναφερόμενα στο άρθρο 64, παρ. 3 του Ν. 4368/2016 και κατ΄ ανώτατο έως τις 31-12-2019.

 

ΟΑΕΔ: Χιλιάδες ευκαιρίες για εργασία αλλά και επιδοτήσεις σε ανέργους για νέο ξεκίνημα

 

Έρχονται, μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, τρία νέα προγράμματα του ΟΑΕΔ, τα οποία και αναμένεται να καλύψουν χιλιάδες θέσεις εργασίας.

 

Ειδικότερα ήδη εκδόθηκε η απόφαση για το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ και τις 5.500 προσλήψεις. Σύμφωνα με το υπουργείο Εργασίας μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα συνδυάζεται η θεσμική αναβάθμιση κρίσιμων υπηρεσιών για τον πολίτη με μια ουσιαστική παρέμβαση ενάντια στην ανεργία και την υποαπασχόλιση των νέων επιστημόνων. Αφορά άνεργους πτυχιούχους ΑΕΙ και ΤΕΙ, ηλικίας 22 έως 29 ετών.

ΟΑΕΔ Συνοπτικά το πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα αφορά:

– Ωφελούμενοι:5.500

– Προϋπολογισμός: 90.000.000€

– Προγραμματισμός: Οκτώβριος 2018

 

Πρόγραμμα επιδότησης ανέργων

 

Νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ θα δίνει επιδότηση σε ανέργους πρώην επιχειρηματίες για να έχουν μ.ια «δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία».

Ειδικότερα το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ αφορά την πρωτοβουλία για τη «δεύτερη επιχειρηματική ευκαιρία» και απευθύνεται σε πρώην επιχειρηματίες που έκλεισαν τις επιχειρήσεις τους από την 1.1.2012 και μετά και οι οποίοι θέλουν να επαναδραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά. Οι επιδοτήσεις κυμαίνονται από 12.000 ως 36.000 ευρώ, ανάλογα με τον τύπο της επιχείρησης, με την οποία θα ξεκινήσει η νέα επιχειρηματική δραστηριότητα.

Το νέο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ είναι στο στάδιο της προκήρυξης και μέσα στο επόμενο διάστημα των 20 ημερών θα έχει προκηρυχθεί.

 

Στο «τυπογραφείο» η νέα κοινωφελής εργασία σε δήμους με έξτρα αμοιβές

 

Στην «πόρτα» της δημοσίευσης βρίσκεται η νέα προκήρυξη του ΟΑΕΔ για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας και τις 2.300 προσλήψεις ανέργων από Δήμους. Η προκήρυξη θα εκδοθεί τις επόμενες ημέρες και σίγουρα πριν το τέλος του μήνα από τοον Οργανισμό απασχόλησης.

Ήδη έχει εκδοθεί η απόφαση που ορίζει το πλαίσιο της προκήρυξης του ΟΑΕΔ για το νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, ΤΟΣΚΕΔΠ και δομές προσωρινής υποδοχής ή φιλοξενίας μέσω Δήμων, Περιφερειών και της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής. Το πρόγραμμα αφορά το Γ κύκλο του προγράμματος και θα γίνουν 2.300 προσλήψεις ανέργων.

Επιμέλεια: Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Απασχόληση
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο διοικητής του Δ΄ Σ. Στρατού επισκέφθηκε το ΤΣ ΕΑΑΣ Ξάνθης

Παρόντες στη συνάντηση ήταν μέλη του Παραρτήματος και συμμαθητές του Στρατηγού από τη ΣΣΕ …