Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Μήνυση Κούγια ότι ήταν στημένο το Ξάνθη – ΑΕΛ

Μήνυση Κούγια ότι ήταν στημένο το Ξάνθη – ΑΕΛ

0

Δριμύ κατηγορώ κατά του διαιτητή Γιώργου Λάμπρου

Η ΑΕΛ με ανακοίνωσή της αποκάλυψε πως κατέθεσε μήνυση με την κατηγορία για στημένο παιχνίδι εις βάρος της κόντρα στην Ξάνθη, ενώ τονίζει πως ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Αλέξης Κούγιας, ενημέρωσε τον Υφυπουργό Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδη για όλα όσα έχουν συμβεί εις βάρος της.

Αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ ανέθεσε στη νομική της υπηρεσία να μελετήσει όλα τα όσα συνέβησαν τόσο πριν, όσο και κατα τη διάρκεια, αλλά και μετά τον αγωνα Ξάνθη – ΑΕΛ από τους διαιτητές Λάμπρου (Ευβοίας), Απτόσογλου (Αθηνών), Γιαννίκος (Πειραιά) και Φωτιάδης (Καστοριάς) , αλλά και όσους τους όρισαν, για να αποφανθεί εάν η αλλοίωση του αποτελέσματος του χθεσινού αγώνα έγινε μόνο για να κερδίσει με κάθε τρόπο η Ξάνθη τους 3 βαθμούς και να μην έχει η ΑΕΛ 5 βασικούς της παίκτες στον επόμενο αγώνα ή είχε σαν σκοπό το στοίχημα. Η ΑΕΛ έχει αποκλείσει σε κάθε περίπτωση την έννοια του ανθρώπινου λάθους και είναι βέβαιη ότι όλα όσα διέπραξαν εις βάρος της τα συγκεκριμένα πρόσωπα, το έκαναν με δόλο…»

Στη συνέχεια η ανακοίνωση αναφέρει αναλυτικά τις περιπτώσεις κατά τις οποίες θεωρεί η ΠΑΕ ΑΕΛ ότι υπήρξε δόλος από πλευράς του διαιτητή, ενώ παράλληλα τον κατηγορεί για τις ιδιαίτερες σχέσεις που διατηρεί με γνωστό παράγοντα της ΑΕΚ.

«Προσπάθησε να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σαββίδη αλλά…»

Νωρίτερα ο Αλέξης Κούγιας με ανακοίνωσή του,  κατήγγειλε άνθρωπο του Μελισσανίδη ότι του τηλεφώνησε και προσπάθησε να φορτώσει τα όσα διαιτητικά λάθη έγιναν στο ματς των Πηγαδίων στον Ιβάν Σαββίδη. «Προσπάθησε να με πείσει ότι η Ξάνθη έχει πουληθεί σε άνθρωπο του περιβάλλοντος του Σαββίδη», αναφέρει μεταξύ άλλων στην προσωπική του δήλωση ο Κούγιας αλλά προσθέτει ότι δεν πείστηκε γιατί ξέρει το παρελθόν του συγκεκριμένου συνεργάτη του Μελισσανίδη και επιπροσθέτως έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις του με τον Ιβάν Σαββίδη για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…