Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με βίντεο και προπόνηση η Ξάνθη στην τελική ευθεία για το σημερινό ματς με τη Λάρισα

Με βίντεο και προπόνηση η Ξάνθη στην τελική ευθεία για το σημερινό ματς με τη Λάρισα

0

Παραμένει εκτός ο Φασίδης

Χωρίς προβλήματα, πλην του τραυματία Φασίδη, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ακριτικής ομάδας για το ματς πρωταθλήματος της Δευτέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η τελευταία προπόνηση για τους ποδοσφαιριστές του Μίλαν Ράσταβατς ξεκίνησε με ανάλυση φάσεων στο βίντεο. Στη συνέχεια οι παίκτες βγήκαν στο γήπεδο και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης, δούλεψαν στα τελειώματα φάσεων και σε παιχνίδια τακτικής.

Όσον αφορά τον τραυματία Φασίδη, όλα δείχνουν, πως δεν θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Ο Γιώργος Λάμπρου, από την Ένωση Εύβοιας, κλήθηκε να διευθύνει την εκτός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΛ με την Ξάνθη, που θα γίνει σήμερα στις 19:00 στο γήπεδο Ξάνθη FC Arena. Βοηθοί του ο Ιορδάνης Απτόσογλου από την Ένωση Αθηνών και ο Γιώργος Γιαννίκος από την Ένωση Πειραιά. Τέταρτος θα είναι ο Φώτης Φωτιάδης, από την Ένωση Καστοριάς και τέλος παρατηρητής ορίστηκε ο Παναγιώτης Μαυρόπουλος από την Ε.Π.Σ. Μακεδονίας. O συγκεκριμένος διαιτητής σφυρίζει για 2η φορά ματς Σούπερ Λίγκας ενώ είναι η πρώτη φορά που βρίσκει σε παιχνίδι του τις δύο ομάδες.

Υπάρχει όμως και ένα καλό νέο για τη θρακιώτικη διαιτησία και αυτό είναι η επιστροφή του Χασάν Κούλα στους ορισμούς. Ο Ξανθιώτης διαιτητής μια εβδομάδα μετά το επιτυχημένο πέρασμά του από τα επαναληπτικά τεστ ορίστηκε βοηθός στην ιδιαίτερα σημαντική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Παναθηναϊκό.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Κύπελλο Ελλάδος: Οριστικά στο Πανθεσσαλικό ο τελικός

Δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει κόσμο το γήπεδο του Βόλου, σύμφωνα με τον π…