Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Η ΑΕΛ ζήτησε τη διαγραφή των διαιτητών του αγώνα με την Ξάνθη

Η ΑΕΛ ζήτησε τη διαγραφή των διαιτητών του αγώνα με την Ξάνθη

0

Με επιστολή στην ΚΕΔ και την ΕΠΟ

Η ΑΕΛ με επιστολή της στην ΚΕΔ ζήτησε επίσημα την οριστική διαγραφή των διαιτητών του αγώνα Ξάνθη-ΑΕΛ. Στην ομάδα της Λάρισας θεωρούν ότι τόσο ο διαιτητής Γεώργιος Λάμπρου όσο και οι βοηθοί του Απτόσογλου και Γιαννίκου αλλά και τέταρτος διαιτητής κ. Φωτιάδης ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν το αποτέλεσμα του αγώνα και το βαθμολογικό πίνακα.

Η ΑΕΛ η οποία μάλιστα είχε προαναγγείλει ότι θα καταθέσει και μήνυση για παράνομο στοιχηματισμό προχώρησε σε επίσημη επιστολή προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ με αίτημα την οριστική διαγραφή των διαιτητών και φέρνει ως παράδειγμα την διαγραφή των Καμπούρη και Σπυρόπουλου στους οποίους είχε επιβληθεί ανάλογη τιμωρία για λάθη που είχαν κάνει στη διάρκεια της σεζόν.

Η σχετική επιστολή που δημοσιοποίησε η ΑΕΛ αναφέρει: “Η ΠΑΕ ΑΕΛ δημοσιοποιεί τη σημερινή της επιστολή προς την ΕΠΟ και την ΚΕΔ με αίτημα την οριστική διαγραφή των διαιτητών του αγώνα Ξάνθη – ΑΕΛ:

Προς :   Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία / Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας

Υ/Ο:       Προέδρου κ. Γραμμένου / Επικεφαλής ΚΕΔ κ. Περέιρα / Επιτετραμμένου FIFA– UEFAκ. Φούσεκ

Θέμα:    ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΤΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΑΕΛ ΣΙΣ 8/10/2018

Αξιότιμοι Κύριοι, Με την παρούσα κι έπειτα από τρεις ημέρες όπου το θέμα της διαιτησίας του αγώνα της 6 αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League 2018-2019 ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΕΛ που διεξήχθη στο Xanthi Arena στις 8/10/2018 κυριαρχεί στα ΜΜΕ (εφημερίδες, ιστοσελίδες, τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς) αιτούμαστε την οριστική διαγραφή των τεσσάρων διαιτητών του εν λόγω αγώνα από τους πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών.

Οι εν λόγω διαιτητές με απαράδεκτες, πρωτοφανής και προσχεδιασμένες ενέργειες κατάφεραν να αμαυρώσουν την εικόνα του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ελληνικής διαιτησίας παγκοσμίως. Επειδή κατέστρεψαν σκοπίμως την ΑΕΛ, ευεργέτησαν σκοπίμως την Ξάνθη και αλλοίωσαν τον βαθμολογικό πίνακα.

Επειδή είναι πρόσφατες οι διαγραφές των βοηθών διαιτητών των αγώνων Πανιωνίου – ΠΑΟΚ Καμπούρη και Πανιωνίου – Ολυμπιακού Σπυρόπουλου, στους οποίους επεβλήθη αυτή η ποινή για λανθασμένη υπόδειξη ενός οφσάιντ σε κάθε αγώνα και όχι για τα διαιτητικά εγκλήματα της συμμορίας των 4 εις βάρος της ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Ξάνθη, όχι σε μία φάση αλλά επί 90 λεπτά.

Επειδή θα είναι παράλογο και θα δημιουργήσει διαφορές σκέψεις η μη διαγραφή τους εκθέτοντας και την ΚΕΔ και τη ΕΠΟ, αφού ο καθένας θα μπορεί να σκεφτεί ότι ο διαιτητής ό,τι έκανε, το έκανε με την εκ των πρότερων συγκάλυψη από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Επειδή η όλη συμπεριφορά της εν λόγω τετράδας των διαιτητών αποτελεί ακραία δυσφήμηση για την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και το ελληνικό ποδόσφαιρο εν γένει.

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Αιτούμαστε την άμεση και οριστική διαγραφή των από την ΚΕΔ ορισμένων διαιτητών του αγώνα ΠΑΕ ΑΟ Ξάνθη – ΠΑΕ ΑΕΛ που διεξήχθη στις 8/10/2018 στο Xanthi Arena στα πλαίσια της 6αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Super League 2018-2019, ήτοι την άμεση και οριστική διαγραφή από τους πίνακες διαιτητών και βοηθών διαιτητών της ΕΠΟ των:

  1. Πρώτου διαιτητή – Λάμπρου Γεώργιου (Ευβοίας)
  2. Πρώτου βοηθού διαιτητή –Απτόσογλου Ιορδάνη (Αθηνών)
  3. Δευτέρου βοηθού διαιτητή – Γιαννίκου Γεώργιου (Πειραιά)
  4. Τέταρτου διαιτητή – Φωτιάδη Φώτιου (Καστοριάς)

Για την ΠΑΕ ΑΕΛ”.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πάει για το διπλό στην Ιεράπετρα ο ΑΟΞ

Το πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της 21ης αγωνιστικής Με την 21η αγωνιστική συνε…