Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ «Γκολ» βάζουν οι μαθητές της Ξάνθης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

«Γκολ» βάζουν οι μαθητές της Ξάνθης για το «Χαμόγελο του Παιδιού»

0

Για δεύτερη χρονιά διοργανώνεται χθες και σήμερα το Πανξανθιώτικο Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο»

 «Εκστρατεία» φορέων δίνουν το παρών για τη διοργάνωση εκπαιδευτικών και ψυχαγωγικών δράσεων για τους μαθητές

 Για άλλη μια χρονιά, το αθλητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθης Α.Ο. γέμισε παιδικές φωνές και «γκολ» στη διοργάνωση του 2ου Πανξανθιώτικου Παιδικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», που διοργανώνει το «Χαμόγελο του Παιδιού» και η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης σε συνεργασία με τη Μητρόπολη, το Δ’ ΣΣ, τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξάνθης και τη στήριξη πολλών άλλων φορέων. Οι εκπαιδευτικές και ψυχαγωγικές εκδηλώσεις λαμβάνουν χώρα χθες και σήμερα και εκεί το «παρών» δίνουν πολλοί φορείς που εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του τουρνουά.

Ένωσαν τις δυνάμεις τους για να στείλουν το μήνυμα του εθελοντισμού και να στηρίξουν το έργο του «Χαμόγελου του Παιδιού»

Το εν λόγω τουρνουά είναι ένα αθλητικό γιορτινό διήμερο αφιερωμένο σε όλα τα παιδιά, το οποίο πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στην Ξάνθη. Σε αυτό συμμετέχουν ποδοσφαιρικές ομάδες δημοτικών σχολείων και ποδοσφαιρικών ακαδημιών, από όλο το νομό Ξάνθης, αλλά και τους όμορους νομούς. Ταυτόχρονα με τους αγώνες πραγματοποιούνται παράλληλες δράσεις, στις οποίες μπορούν να συμμετέχουν παιδιά, που επισκέπτονται τον χώρο. Ο σκοπός του τουρνουά είναι η ενημέρωση των παιδιών για τις δράσεις του «Χαμόγελου του Παιδιού» και η συμμετοχή τους σε ψυχαγωγικές και εκπαιδευτικές παράλληλες δράσεις, επιδείξεις, εκθέσεις, εκπαιδεύσεις, παρουσιάσεις και δραστηριότητες.

«Ασκήσεις» με το Δ’ Σώμα Στρατού

Σε αυτή την αθλητική γιορτή οι φορείς της Ξάνθης, αθλητικοί, πολιτιστικοί και κοινωνικοί ενώνουν τις δυνάμεις τους για να στείλουν μαζί με την εκπαίδευση το μήνυμα του εθελοντισμού, να στηρίξουν το έργο του Οργανισμού και να χαρίσουν στιγμές άθλησης, χαμόγελου, έκφρασης στους μαθητές.

Θυμίζουμε ότι, στο 1ο Πανξανθιώτικο Παιδικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά «Σκοράρουμε για το Χαμόγελο», το οποίο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 και το Σάββατο

15 Οκτωβρίου 2016 συμμετείχαν περισσότερα από 1.300 παιδιά, τα οποία αγωνίστηκαν για τα χιλιάδες παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» !

Στις… θέσεις τους επίσης, στρατός, αστυνομία και πυροσβεστική!

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…