Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Διαψεύδει τις φήμες για χρίσμα περιφερειάρχη ΑΜΘ ο Α. Κοντός

Διαψεύδει τις φήμες για χρίσμα περιφερειάρχη ΑΜΘ ο Α. Κοντός

0

Ξεκάθαρη δήλωση στο «Ε»: «Δεν θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης …Είναι άλλη η διαδρομή μου, άλλη η πορεία μου και δεν θα την ανακόψω»

 

 Κοντός για συναντήσεις με Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε κυρίως αγροτικά θέματα»

Ουδέν σχόλιο για τα αυτοδιοικητικά δρώμενα

 

Ξεκάθαρη είναι η πολιτική δήλωση του πρώην υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αλέξανδρου Κοντού στο «Ε» αναφορικά με φήμες που διακινούνται  τον τελευταίο καιρό σύμφωνα με τις οποίες αποδέχτηκε πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι αυτός υποψήφιος Περιφερειάρχης στην ΑΜΘ.

Α. Κοντός: «Δεν θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης …Είναι άλλη η διαδρομή μου και δεν θα την ανακόψω»

Κληθείς από το «Ε» να απαντήσει εάν  ισχύουν οι φήμες για μεταπήδησή του στον α’ βαθμό αυτοδιοίκησης ο κ. Κοντός δεν άφησε περιθώρια για παρανοήσεις: «Όχι δεν θα είμαι υποψήφιος περιφερειάρχης στην ΑΜΘ. Δεν είναι στις προθέσεις μου. Είναι βέβαια πολύ τιμητική θέση αλλά εγώ έχω άλλες διαδρομές, έχω άλλη πορεία και δεν θέλω να την ανακόψω,  ούτε να απογοητεύσω τον κόσμο που με στηρίζει».

Κοντός για συναντήσεις με Μητσοτάκη: «Συζητήσαμε κυρίως αγροτικά θέματα»

Στο ερώτημα αν είναι στις προθέσεις του να είναι στο ψηφοδέλτιο της Ξάνθης ως υποψήφιος βουλευτής, ο κ. Κοντός απάντησε  πως αυτό είναι θέμα του αρχηγού της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη με τον οποίο επιβεβαίωσε ότι είχε αρκετές συναντήσεις μέσα στον Σεπτέμβριο. «Ναι συζητήσαμε κυρίως  θέματα αγροτικής πολιτικής. Η ΝΔ ως κυβέρνηση προτίθεται να εφαρμόσει μια επιθετική αγροτική πολιτική. Επεξεργαζόμαστε διάφορες ιδέες και προτάσεις και από την πλευρά μου συνεισφέρω όσο μπορώ καταθέτοντας την εμπειρία μου».

Τέλος να σημειώσουμε ο κ. Κοντός αρνήθηκε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο  ή να πάρει θέση σ’ ότι αφορά στα αυτοδιοικητικά δρώμενα και κυρίως τις αντιδράσεις που έχουν εκφραστεί στην υποψηφιότητα Μέτιου ή στις κινήσεις που κυοφορούνται σε περίπτωση που δοθεί το χρίσμα σ’ αυτόν.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…