Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Εργασία 3 χρόνια περιμένει να προσληφθεί καθαρίστρια στο νοσοκομείο

3 χρόνια περιμένει να προσληφθεί καθαρίστρια στο νοσοκομείο

0

Είδε το όνομά της στα οριστικά αποτελέσματα των επιτυχόντων μέσω ΑΣΕΠ υπέβαλε τα δικαιολογητικά αλλά … «πάγωσε» η διαδικασία πρόσληψης

 

Είναι άνεργη μητέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Διοικητής νοσοκομείου Ξάνθης, Α. Γερόπουλος: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με νέα του απόφαση ξεμπλόκαρε τη διαδικασία. Αναμένουμε οδηγίες από το υπουργείο»

 

Την απόγνωσή της, μας μεταφέρει 34χρονη άνεργη συμπολίτισσά μας, μητέρα δύο ανήλικων παιδιών! Η χαρά της όταν είδε το όνομα της στην λίστα των επιτυχόντων μέσω ΑΣΕΠ και υπέβαλλε τα δικαιολογητικά για την πρόσληψή της στην υπηρεσία Καθαριότητας του νοσοκομείου Ξάνθης, μετατράπηκε σε αγωνία και στενοχώρια αφού πέρασαν 3 ολόκληρα χρόνια χωρίς να κληθεί να πιάσει δουλειά όπως βέβαια και οι υπόλοιποι που είναι μεταξύ των επιτυχόντων! Αιτία η ιδιωτική εταιρία που είχε την καθαριότητα πριν, η οποία και μπλόκαρε την διαδικασία καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα τα οποία και κέρδισε!

3 χρόνια αγωνίας να περιμένει την πρόσληψή της στην Καθαριότητα στο νοσοκομείο Ξάνθης

«Τρία ολόκληρα χρόνια περιμένω και εγώ και άλλα 59 άτομα που ήμασταν στους επιτυχόντες μέσω ΑΣΕΠ. Είδα το όνομά μου στα οριστικά αποτελέσματα. Υποβάλλαμε τα δικαιολογητικά μας και περιμένουμε 3 χρόνια. Όποτε τηλεφωνώ στο νοσοκομείο μου λένε ότι «πάγωσε» η διαδικασία. Είμαι σε απόγνωση. Δεν ξέρω τι να κάνω …Έχω ανάγκη αυτή την δουλειά», αναφέρει η 34χρονη μητέρα.

geropoulos-nosΔιοικητής νοσοκομείου Ξάνθης, Α. Γερόπουλος: «Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με νέα του απόφαση ξεμπλόκαρε τη διαδικασία»

Το «Ε» απευθύνθηκε στον Διοικητή του νοσοκομείου Ξάνθης κ. Α. Γερόπουλο, ο οποίος ήταν ενήμερος για το θέμα. Όπως είπε έχει ένα καλό νέο καθώς το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο με νέα του απόφαση δικαιώνει το υπουργείο και δίνει την δυνατότητα πρόσληψης σε Δημοσίους Οργανισμούς ως συμβασιούχους τουςεπιτυχόντες σε διαγωνισμούς. Ο κ. Γερόπουλος ανέφερε πως αυτή η νέα απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστήριο ξεμπλοκάρει τη διαδικασία πρόσληψης, ωστόσο επιφυλάχθηκε για διευκρινιστική οδηγία από το υπουργείο».

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Εργασία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Πιθανή διακοπή νερού αύριο σε περιοχές της πόλης

Στο πλαίσιο προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης από το Παρά…