Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Συνεδριάζει αύριο το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

Συνεδριάζει αύριο το περιφερειακό συμβούλιο ΑΜΘ

0

Επερωτήσεις από Καραλίδη για ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ, Τρέλλη για πράσινο και ρόδινο σκουλήκι και Εξακουστό για τη συντήρηση ρεμάτων

Την Πέμπτη στις 18.30 συνεδριάζει το περιφερειακό συμβούλιο της ΑΜΘ με νέες και παλιές επερωτήσεις, αλλά και με το μαύρο σύννεφο» που έχουν δημιουργήσει οι προστριβές στην παράταξη της «Περιφερειακής Αναγέννησης».

Επερωτήσεις

1.Σχετικά με την ΕΡΓΟΑΝΑΠΤΥΞΗ ΑΜ-Θ  Α.Ε. Επερωτών : Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού  «Κοινωνική Συμμαχία» κ. Φώτιος Καραλίδης.

2.Σχετικά  με τις καταστροφές από το πράσινο και ρόδινο σκουλήκι. Επερωτών : Ο Επικεφαλής του Περιφερειακού Συνδυασμού «ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ» κ. Χρήστος Τρέλλης.

3.Σχετικά με τον έλεγχο, τις παρεμβάσεις, τον καθαρισμό και τη συντήρηση ρεμάτων αρμοδιότητας Περιφέρειας  στην Περιφερειακή  Ενότητα Έβρου. Επερωτών : Ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ.  Κωνσταντίνος  Εξακουστός .

Θέματα ημερήσιας διάταξης

1.Αποδοχή παραίτησης και αντικατάσταση τακτικού μέλους της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

2.Έγκριση υποβολής πρότασης ένταξης του έργου με τίτλο:  «Βελτίωση – Διαμόρφωση οδού Μαρώνειας – παραλίας Πετρωτών – ορίων Ν. Έβρου» στο ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ 2014-2020».

3.Έγκριση  ένταξης στο ετήσιο Πρόγραμμα Δράσης της ΠΑΜΘ, έγκριση κατασκευής, έγκριση του τρόπου ανάθεσης, ορισμός αναθέτουσας αρχής, προϊσταμένης αρχής και διευθύνουσας υπηρεσίας έργων αντιπλημμυρικής προστασίας.

4.Επικαιροποίηση – ‘Εγκριση Τροποποίησης Eτήσιου Προγράμματος Δράσης 2018.

5.Έγκριση κατανομής υφισταμένων και κενών θέσεων στις Οργανικές μονάδες της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

6.Συζήτηση σχετικά μετά τα προβλήματα αγροτικού εξηλεκτρισμού.

7.Έγκριση  σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης  μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, του Δήμου Διδυμοτείχου και του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού  για την υλοποίηση του έργου : «ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΟ ΕΡΓΟ ΠΛΩΤΙΝΟΠΟΛΗΣ –  ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ»

8.Έγκριση  σχεδίου και σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της   Ανεξάρτητης Αρχής  Δημοσίων Εσόδων,   για την υλοποίηση του έργου : «Επισκευή και συντήρηση κτιρίου τμήματος Χ.Υ. Αλεξανδρούπολης»   προϋπολογισμού 15.000,00 €.

9.Έγκριση τροποποίησης της αριθμ. 141/2018 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου  με την οποία εγκρίθηκε το σχέδιο και η σύναψη  Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και του Δήμου Μύκης γα την επίβλεψη των δασοτεχνικών έργων: 1.»Κατασκευή Αγροδασικού δρόμου Σμίνθης, συνολικού μήκους 221,81 μέτρων και προϋπολογισμού 8.184,00 ευρώ με ΦΠΑ» και 2. «Κατασκευή οδού πρόσβασης – εσωτερική οδοποιία στις Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων οικισμού Κενταύρου, συνολικού μήκους 2.939,00  μέτρων και  προϋπολογισμού 830.000,00 ευρώ με ΦΠΑ «,  ως προς τα έχοντας υπόψη και ως προς το άρθρο 4  αυτής και ως προς το  σκέλος 2 του αποφασιστικού μέρους .

10.Επικύρωση πρακτικών  7ης και 8ης συνεδρίασης, έτους  2018  του  Περιφερειακού    Συμβουλίου της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και  Θράκης.

11.Έγκριση δικαιολόγησης απουσίας Περιφερειακών Συμβούλων από την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Νέος Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης ΑΜΘ ο Γιώργο Κυμπαρίδης

Ο κ. Κυμπαρίδης εξελέγη στη συγκεκριμένη θέση, κατόπιν μυστικής ψηφοφορίας που έγινε κατά …