Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Προπομπός της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη στην Ξάνθη, ο Άδωνις Γεωργιάδης

Προπομπός της επίσκεψης Κ. Μητσοτάκη στην Ξάνθη, ο Άδωνις Γεωργιάδης

0

Το ανακοίνωσε κατά την επίσκεψή του στο Δημαρχείο. Ενημερωτικού χαρακτήρα η επίσκεψή του εν’ όψει της ομιλίας του πρόεδρου στην ΔΕΘ

 

Θερμή υποδοχή από Δημαρχόπουλο: «Υποδεχόμαστε τον αντιπρόεδρο της ΝΔ της πολιτικής δύναμης που αύριο θα είναι η κυβέρνηση…»

 

 

Προπομπός της επίσκεψης του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη, ήταν ο αντιπρόεδρος κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος συνοδευόμενος από τον βουλευτή Έβρου κ. Αναστάσιο Δημοσχάκη και τον βουλευτή Πρέβεζας κ. Γιαννάκη Στέργιο, πέρασε το κατώφλι του Δημαρχείου Ξάνθης στις 11.30 το πρωί της Τετάρτης 12 Σεπτεμβρίου. Τονυποδέχτηκε με θερμά λόγια για την ΝΔ, ο δήμαρχος Ξάνθης κ. Χ. Δημαρχόπουλος, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι θα είναι η αυριανή κυβέρνηση. Επεσήμανε δε ότι τα προβλήματα της αυτοδιοίκησης αλλά και σ’ ένα μεγάλο ποσοστό η κρίση είναι απόρροια των επιλογών αυτής της κυβέρνησης.

Δήμαρχος Ξάνθης , Χ. Δημαρχόπουλος: «Υποδεχόμαστε σήμερα τον κ. Άδωνι Γεωργιάδη τον αντιπρόεδρο της ΝΔ της πολιτικής δύναμης που αύριο θα είναι η κυβέρνηση και θα πάρει τις τύχες της χώρας στα χέρια της σε μια εποχή που βλέπουμε ότι η αυτοδιοίκηση πάνω απ’ όλα έχει ζητήματα τα οποία απορρέουν περισσότερο από τα νομοθετήματα της κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα και λιγότερο από την κρίση που μαστίζει την χώρα τα τελευταία χρόνια. Μια κρίση η οποία κατά ένα μεγάλο ποσοστό οφείλεται στις επιλογές αυτής της κυβέρνησης» .

Ο κ. Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι η επίσκεψή του είναι ενημερωτικού χαρακτήρα προκειμένου να έχει πιο σαφή εικόνα για τα προβλήματα της περιοχής μας ο πρόεδρος της ΝΔ πριν μιλήσει στην ΔΕΘ και ο δήμαρχος έσπευσε να συμπληρώσει ότι: «Ο πρόεδρος τα ξέρει τα προβλήματα και παίρνει θέση».

Αντιπρόεδρος ΝΔ, Α. Γεωργιάδης: «Με μεγάλη χαρά είμαστε εδώ μαζί με τους συναδέλφους βουλευτές, τον κ. Γιαννάκη και τον κ. Δημοσχάκη, να επισκεφτούμε την Ξάνθη , να δούμε από κοντά τα προβλήματα της πόλης και να τα μεταφέρουμε σωστά στον πρόεδρο. Ετοιμαζόμαστε για την ΔΕΘ το Σάββατο και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένοι».

Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στην Ξάνθη

Σε ερώτηση του «Ε» αν θα επισκεφτεί την Ξάνθη ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο κ. Γεωργιάδης απάντησε θετικά χωρίς ωστόσο να προσδιορίζει τον χρόνο της επίσκεψης: « Θα ακολουθήσει επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Ξάνθη», είπε.

Να σημειώσουμε ο κ. Γεωργιάδης και το κλιμάκιο των βουλευτών που τον συνόδευε επισκέφτηκαν νωρίτερα το Δ.Σ.Σ. ενώ στην συνέχεια είχαν επισκέψεις σε διάφορα σημεία του νομού όπου συναντήθηκαν με φορείς και επιχειρηματίες. Η επίσκεψη του κ. Γεωργιάδη ολοκληρώθηκε με την κεντρική εκδήλωση – ομιλία στο Επιμελητήριο Ξάνθης.

Μεταξύ αυτών που υποδέχτηκαν τον κ. Γεωργιάδη στο Δημαρχείο ήταν ο πρόεδρος και τα μέλη της ΝΟΔΕ, καθώς επίσης αντιδήμαρχοι, το ζεύγος Βώβου και άλλα στελέχη της ΝΔ της Ξάνθης.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…