Αρχική Χωρίς κατηγορία Μοιραίες γιορτές για κάτοικο της Π. Πόλης

Μοιραίες γιορτές για κάτοικο της Π. Πόλης

0

Κατέληξε 65χρονη με αναπνευστικά προβλήματα το βράδυ του Σαββάτου  – Έπρεπε να διακομιστεί στο νοσοκομείο. Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία όμως τους είπαν ότι δεν είχαν πρόσβαση τα οχήματά τους

 

Εξέπνευσε κατά την μεταφορά της  στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο του γείτονα

 

Τώρα που έσβησαν τα φώτα των Γιορτών της Π. Πόλης βγήκε στο φως μια σκοτεινή πλευρά τους,  η οποία πάντα αποτελούσε τον «εφιάλτη « των αρχών και των υπηρεσιών που είναι αρμόδιες για την δημόσια ασφάλεια.

Δυστυχώς οι γιορτές απέβησαν μοιραίες για κάτοικο της Π. Πόλης!

Όπως μας μεταφέρει γνωστός της οικογένειας το βράδυ του Σαββάτου 65χρονη γυναίκα που διαμένει στην οδό Υδραγωγείου στην Π. Πόλη αντιμετώπισε αναπνευστικά προβλήματα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή της στο νοσοκομείο Ξάνθης.

Ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και την Αστυνομία όμως τους είπαν ότι δεν είχαν πρόσβαση τα οχήματά τους

Η οικογένειά της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ όμως της απάντησαν ότι δεν έχουν προσβασιμότητα  στην Π. Πόλη λόγω του κόσμου. Τους παρέπεμψαν  δε να απευθυνθούν στο δήμο. Οι οικείοι της τηλεφώνησαν στη συνέχεια στην αστυνομία απ’ όπου τους επανέλαβαν ότι δεν μπορεί να πλησιάσει όχημα σ’ αυτή τη οδό αυτή την ώρα. Η κατάσταση της γυναίκας επιδεινώθηκε και η οικογένεια αποφάσισε να την μεταφέρουν με το αυτοκίνητο του γείτονα τους.

Εξέπνευσε κατά την μεταφορά της  στο νοσοκομείο με αυτοκίνητο του γείτονα

Όμως μέχρι να μπορέσει να βγει το αυτοκίνητο από την Π. Πόλη και να μεταβεί στο νοσοκομείο η άτυχη γυναίκα κατέληξε. Το περιστατικό δεν επιβεβαιώθηκε από το νοσοκομείο Ξάνθης, ωστόσο η γυναίκα κηδεύτηκε την Κυριακή. Θα επανέλθουμε με νέα στοιχεία γιατί το θέμα είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να προβληματίσει τους ιθύνοντες. Ωστόσο να σημειώσουμε ότι το κατά πόσο η καθυστέρηση μεταφορά της στο νοσοκομείο συνετέλεσε στο μοιραίο δεν είναι κάτι που μπορούμε εμείς να το διερευνηθούμε.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Χωρίς κατηγορία
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Είχε η Ξάνθη Λευκό Πύργο και… Πανόραμα;

Νομίζατε ότι υπάρχουν μόνο στη Θεσσαλονίκη ; Κι όμως είχε κι η Ξάνθη. Ο “Λευκός Πύργ…