Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Αποχετευτικό δίκτυο με 4 εκ. ευρώ στο Σέλερο

Αποχετευτικό δίκτυο με 4 εκ. ευρώ στο Σέλερο

0

Με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος»

Με προϋπολογισμό 4.290.322,46 ευρώ και χρηματοδότηση από το πρόγραμμα «Φιλόδημος» ο δήμος Αβδήρων είναι σε θέση να υλοποιήσει την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης και Εγκατάσταση Επεξεργασίας Λυμάτων (ΕΕΛ) για τον οικισμό Σελέρου.

Νέες χρηματοδοτήσεις ΟΤΑ από το πρόγραμμα «ΦιλόΔημος», ύψους 105 εκατομμυρίων ευρώ ενεργοποιούνται με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Αλέξη Χαρίτση, για 35 νέα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης, αλλά και για τα πρώτα έργα αποκατάστασης τεσσάρων Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ) στον Δήμο Κύμης-Αλιβερίου, από τους 19 συνολικά ΧΑΔΑ, που εντάσσονται στο πρόγραμμα.

Χρηματοδοτήσεις για 35 έργα

Στη νέα φάση και στην πρόσκληση Ι «Βελτίωση των Υποδομών των Δικτύων Ύδρευσης» εντάσσονται 20 έργα  με χρηματοδότηση 50.467.856,40 €. Στην Πρόσκληση ΙΙ «Βελτίωση των βασικών περιβαλλοντικών υποδομών και ιδίως αυτών της επεξεργασίας των λυμάτων» χρηματοδοτούνται 14 έργα με 54.097.598,66 €, ένα εκ των οποίων και το έργο στο Σέλερο και τέλος στην Πρόσκληση ΙΙΙ «Αποκατάσταση των Χώρων Ανεξέλεγκτης Διάθεσης Απορριμμάτων (ΧΑΔΑ)» χρηματοδοτείται ένα έργο με 342.053,42 €.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ευρωεκλογές 2024 – Ανδρουλάκης: Εθνική ανάγκη η πατρίδα μας να αποκτήσει ισχυρή αξιωματική αντιπολίτευση

Όσα είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ «Στρατηγικός στόχος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είναι να οικ…