Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Αναζητείται η πρώτη νίκη την Κυριακή στα Πηγάδια

Αναζητείται η πρώτη νίκη την Κυριακή στα Πηγάδια

0

Έμφαση στην τακτική της ομάδας- Μία ώρα αργότερα το παιχνίδι

Πρωινές ασκήσεις με έμφαση στην τακτική περιλάμβανε το πρόγραμμα της Xanthi FC για την Τετάρτη. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γήπεδα του αθλητικού κέντρου της ομάδας και μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης το βάρος έπεσε στην τακτική. Ο προπονητής της ομάδας με τους συνεργάτες του καταστρώνουν τα πλάνα τους για την αναμέτρηση της Κυριακής που θα διεξαχθεί στις 17:00 στο Xanthi FC Arena και με αντίπαλο τον Παναιτωλικό άπαντες στο ξανθιώτικο συγκρότημα θέλουν να πάρουν την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Για την προσπάθεια αυτή, δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Πέταρ Τζουρίτσκοβιτς που θα εκτίσει την 2η από τις 3 αγωνιστικές της τιμωρίας του μετά την αποβολή στις καθυστερήσεις της πρεμιέρας, αλλά και οι τραυματίες Μπρίτο – Μελιόπουλος.

Αλλαγή ώρας

Η Super League ανακοίνωσε αλλαγή στην ώρα έναρξης δύο αγώνων που θα τελεστούν την προσεχή Κυριακή (16/9), στο πλαίσιο της 3ης ημέρας του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα, η συνάντηση της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό στα Πηγάδια θα ξεκινήσει στις 17:00 αντί για τις 16:00 που ήταν αρχικά προγραμματισμένη, ενώ κατά μία ώρα μετατίθεται και το παιχνίδι του Ατρομήτου με τη Λαμία στο Περιστέρι, ήτοι στις 20:00 αντί για τις 19:00.

Η απόφαση: «Ανακοινώνεται ότι οι αγώνες Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ και ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Σουρωτή άλλαξαν ώρα και θα διεξαχθούν ως εξής:

Ο αγώνας Α.Ο. ΞΑΝΘΗ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ θα διεξαχθεί την Κυριακή 16.09.2018 στις 17:00 (αντί για τις 16:00).

Ο αγώνας ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ θα διεξαχθεί την Κυριακή 16.09.2018 στις 20:00 (αντί για τις 19:00)».

Κλείνει την Παρασκευή το γραφείο προπώλησης εισιτηρίων

Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου κλείνει το γραφείο προπώλησης εισιτηρίων διαρκείας της Π.Α.Ε. στην πόλη που βρίσκεται κάτω από το Λογιστικό Γραφείο ΜΠΕΡΜΠΕΡΟΓΛΟΥ.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, οι ενδιαφερόμενοι θα απευθύνονται στα γραφεία της Π.Α.Ε. στα Πηγάδια.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ο Λεύκιππος λύγισε στην παράταση κι έχασε από τη ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη

Στον πρώτο ημιτελικό των Play off της National League 1 Συγκλονιστική προσπάθεια κατέβαλαν…