Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Άδωνις, Δημοσχάκης και Γιαννάκης αύριο στην Ξάνθη

Άδωνις, Δημοσχάκης και Γιαννάκης αύριο στην Ξάνθη

0

Επαφές με φορείς και ανοιχτή ομιλία το απόγευμα στο Επιμελητήριο

 Για 3η συνεχόμενη χρονιά, Στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποιούν εντατικές επισκέψεις και επαφές, προκειμένου να συγκροτήσουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσεων με ευρύτερη θεματολογία, από τις 3 έως και τις 14 Σεπτεμβρίου, στη Β. Ελλάδα στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στα πλαίσια της παραπάνω δράσης, η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Νέας Δημοκρατίας Ξάνθης, διοργανώνει ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Ξάνθης, στις 19.30 με ομιλητές, τον Αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Β’ Αθηνών Γεωργιάδη Σπυρίδωνα-Άδωνη, τον Βουλευτή Έβρου Δημοσχάκη Αναστάσιο και τον Βουλευτή Πρέβεζας Γιαννάκη Στέργιο.

Την ίδια μέρα το παραπάνω κλιμάκιο θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με φορείς του τόπου μας, ενώ θα επισκεφθεί κι εξωστρεφείς παραγωγικές μονάδες καινοτομίας με έμφαση στον πρωτογενή τομέα. Η αρχή της επίσκεψης θα γίνει από το Δ’ Σώμα Στρατού, όπου το κλιμάκιο της ΝΔ θα συναντηθεί με το Διοικητή Γ. Καμπά, ενώ στη συνέχεια έχει προγραμματιστεί συνάντηση με το δήμαρχο Ξάνθης Μ. Δημαρχόπουλο.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Το στοίχημα της κυβέρνησης μετά την πρόταση δυσπιστίας και το όριο του 30%

Κρίσιμο πλέον για την κυβέρνηση το κοντέρ των ευρωεκλογών, το οποίο ο ίδιος ο Κυριάκος Μητ…