Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ράσταβατς: “Δεν ήμασταν απρόβλεπτοι και απειλητικοί”

Ράσταβατς: “Δεν ήμασταν απρόβλεπτοι και απειλητικοί”

0
rastavac

Στην αργή σκέψη και στη χαμηλή ταχύτητα αντίδρασης απέδωσε ο προπονητής του ΑΟΞ την ήττα της ομάδας από τον Παναθηναϊκό

Ο Μίλαν Ράστβατς δεν κρύφτηκε πίσω από δικαιολογίες μετά το τέλος του κυριακάτικου αγώνα στα Πηγάδια και την ήττα της ομάδας του, του ΑΟΞ, από τον Παναθηναϊκό. Φρόντισε να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να καυτηριάσει τα κακώς κείμενα της εμφάνισης της Ξάνθης.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟ για τη νίκη του. Μέσα στο παιχνίδι είχαμε στιγμές με διαφορετικά κομμάτια και επίπεδα. Νιώθω στεναχώρια, γιατί δεχθήκαμε το γκολ σε μια φάση του αγώνα που ανεβάσαμε το παιχνίδι μας”, δήλωσε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός του ΑΟΞ στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: “Δεν γίναμε γενικά απειλητικοί, δεν είχαμε διάρκεια και δεν γίναμε απρόβλεπτοι. Ήμασταν αργοί με την μπάλα και δώσαμε την ευκαιρία στον ΠΑΟ να μας παίξει άμυνα. Η συμπεριφορά μας μετά το γκολ δεν μου άρεσε. Δεν ήμασταν τόσο επιθετικοί και τόσο σοβαροί, όπως θα ήθελα. Πρέπει να γίνουμε ταχύτεροι και στην σκέψη και στο παιχνίδι. Όταν επανέρθουν οι τραυματίες θα έχουμε πιο πολλές επιλογές, αλλά τώρα πρέπει να δουλέψουμε 6 ημέρες με τους παίκτες που είναι υγείες, να πάρουμε καλύτερα πράγματα από αυτούς και να είμαστε καλοί στον αγώνα με τον Ατρόμητο”.

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…