Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Πρώτη εμφάνιση του Αλμέιδα στην προπόνηση της Πέμπτης

Πρώτη εμφάνιση του Αλμέιδα στην προπόνηση της Πέμπτης

0

Μόνο με εισιτήρια διαρκείας η είσοδος στο γήπεδο – Δεν ζήτησε εισιτήρια ο ΠΑΟ

Με έμφαση στα τελειώματα των φάσεων αλλά και στην τακτική ολοκληρώθηκε η πρωινή προπόνηση της Πέμπτης των ποδοσφαιριστών της Ξάνθης, με τον Αλμέιδα να δίνει το παρόν για πρώτη φορά στα Πηγάδια, ενώ συμμετείχε κανονικά και ο Λισγάρας. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε πάλι ο Μπρίτο.

Το δελτίο Τύπου της ΠΑΕ Ξάνθη για την προπόνηση της Τετάρτης: Με τον Μπρίτο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Χρήστο Λισγάρα να συμμετέχει σε μέρος των ασκήσεων ανεβάζοντας ρυθμούς, συνεχίστηκε η προετοιμασία της Xanthi FC το πρωινό της Τετάρτης, ενώ το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο Ντίνις Αλμέιδα, πραγματοποίησε την πρώτη του προπόνηση σε πιο χαλαρούς ρυθμούς. Ασκήσεις προθέρμανσης, τακτική σε αμυντικό και οργανωτικό τομέα και τελειώματα φάσεων με πίεση περιλάμβανε το «μενού” της Τετάρτης, με τον Μίλαν Ράσταβατς να ζητά συγκεκριμένα πράγματα από τους ποδοσφαιριστές του.

Εν τω μεταξύ η ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ενημερώσει πως δεν ζήτησε εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς της πρώτης αγωνιστικής της Super League, ενώ και η διοίκηση της Ξάνθης δεν προτίθεται να ανοίξει θύρα για τους φίλους του τριφυλλιού από τη Βόρεια Ελλάδα που θα επιθυμούσαν να πάνε στο γήπεδο. Η ΠΑΕ  Ξάνθη απάντησε πως η είσοδος θα επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η Ξάνθη υποδέχεται την Ολυμπιακή Φλόγα τη Δευτέρα

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης Την Δευτέρα 22 Απριλίου 2024, ο Δήμος Ξάνθης θα υποδεχθεί με λα…