Αρχική ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ Kavalaexpo στις 5-9 Οκτωβρίου

Kavalaexpo στις 5-9 Οκτωβρίου

0

Φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει 100 χρόνια από την ίδρυσή του

100 χρόνια από την ίδρυσή του συμπληρώνει φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας και το γιορτάζει στην 26η Kavalaexpo που θα πραγματοποιηθεί στις 5-9 Οκτωβρίου.

Στο κάλεσμά του ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μάρκος Δέμπας αναφέρει: «Αγαπητοί εκθέτες, η διοίκηση του επιμελητηρίου Καβάλας είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι διοργανώνει και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, την Διεθνή Έκθεση «Kavalaexpo 2018» στα πλαίσια στήριξης της επιχειρηματικότητας, προώθησης των ποιοτικών τοπικών προϊόντων, ενίσχυσης της εξωστρέφειας και της καινοτομίας. Φέτος το Επιμελητήριο Καβάλας γιορτάζει τα 100 χρόνια από την ίδρυσή του. Η φετινή είναι η 26η χρονιά διοργάνωσης της έκθεσης Kavalaexpo η οποία αποτελεί θεσμό για την περιοχή μας και θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 9 Οκτωβρίου 2018 στο εκθεσιακό συνεδριακό κέντρο του επιμελητηρίου Καβάλας «Απόστολος Μαρδύρης» στην Νέα Καρβάλη Καβάλας. Παράλληλα με την έκθεση, για ακόμα μια χρονιά, διοργανώνεται το φεστιβάλ βιομηχανικής πληροφορικής του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (ΤΕΙ) Αν. Μακεδονίας & Θράκης, Σκοπός της έκθεσης αυτής είναι να δώσει νέες ευκαιρίες και προοπτικές στις επιχειρήσεις τόσο της ευρύτερης περιοχής όσο και σε επιχειρήσεις του εξωτερικού.

Η φετινή διοργάνωση της «Kavalaexpo 2018»  θα περιλαμβάνει δράσεις με σκοπό την ενίσχυση των επιχειρηματικών συνεργασιών. Στα πλαίσια αυτής της διοργάνωσης θα προσκληθούν επιχειρηματικοί φορείς και επιχειρήσεις, ιδιαίτερα από τις βαλκανικές χώρες».

Συμμετοχή

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να εκδηλώσουν την πρόθεση συμμετοχής έως την Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Η έκθεση διοργανώνεται υπό την αιγίδα, του υπουργείου οικονομίας και ανάπτυξης, του υπουργείου τουρισμού, του υπουργείου αγροτικής οικονομίας, του υπουργείου Μακεδονίας-Θράκης και της κεντρικής ένωσης επιμελητηρίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο  τηλέφωνο 2510 222212, κα Σ. Μαυρομμάτη (εσωτ. 4) κα Α. Μάρκου  (εσωτ. 13), κα. Δ. Παρασύρη (εσωτ.11)  και στην ιστοσελίδα www.kcci.gr.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Η ΕΡΓΟΣΕ ενέκρινε τα τεύχη δημοπράτησης για 6+1 Τεχνικούς Συμβούλους

Προχωρά η διαδικασία για τα έξι μεγάλα σιδηροδρομικά έργα, μεταξύ των οποίων και η Ανατολι…