Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΗ Ευχές μέσω FC από Ζεϊμπέκ στον Γιαννακίδη

Ευχές μέσω FC από Ζεϊμπέκ στον Γιαννακίδη

0

«Εύχομαι στον φίλο, σύντροφο και συνοδοιπόρο όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα και πολύ σημαντικά καθήκοντά του!»

 

Σε σχόλια «φίλων» του που ζητούν την δική του υπουργοποίηση απαντά: «Θα γίνει και αυτό όταν έρθει η στιγμή, πρέπει να ωριμάσει η κοινωνία»

 

Χαρά και ικανοποίηση σκόρπισε στον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ η υφυπουργοποίηση του Στάθη Γιαννακίδη, ιδιαίτερα δε σ’ ένα νευραλγικό υπουργείο όπως αυτό της Οικονομίας &Ανάπτυξης και με αρμοδιότητα το ΕΣΠΑ. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του Χουσεΐν Ζεϊμπέκ στο FC: “Από την μια έδρα το 2012, στις 3 έδρες το Σεπτέμβρη του 2015 και τώρα Υπουργείο στην Ξάνθη… Εύχομαι στον φίλο, σύντροφο και συνοδοιπόρο όλα αυτά τα χρόνια, καλή δύναμη και επιτυχία στα νέα και πολύ σημαντικά καθήκοντά του! Σιδεροκέφαλος!

Καλή επιτυχία και στο νέο υπουργικό σχήμα!».

Οι ευχές του Ζεϊμπέκ και τα σχόλια των φίλων του στο FC

Οι από καρδιάς ευχές και η μεγαλοψυχία του Χ. Ζεϊμπέκ είχαν αντιδράσεις και ειδικότερα από μειονοτικούς φίλους του που ζητούσαν υπουργοποίηση του ίδιου και όχι του κ. Γιαννακίδη. Είναι χαρακτηριστική η συνομιλία: «Η διαφορά θα γίνει όταν πια δούμε και έναν μειονοτικό υπουργό» και η απάντηση του Χ. Ζεϊμπέκ: «Θα γίνει και αυτό όταν έρθει η στιγμή, πρέπει να ωριμάσει η κοινωνία».Κάποιος άλλος το έθεσε με αριθμούς: «Με 20.000 ψήφους στο Ζεϊμπέκ και 3.000 στον Στάθη, καλή επιτυχία στον νέο μας υπουργό κύριο Γιαννακίδη», εκφράζοντας ευθέως την πικρία του.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

H έκθεση του State Department «καίει» την κυβέρνηση για παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Σε 46 σελίδες και περίπου 10.000 λέξεις το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, κάνει και εκτενή αναφορά σε …