Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Χάνουν θέσεις στάθμευσης από τα… αδέσποτα οι περίοικοι της Βενιζέλου

Χάνουν θέσεις στάθμευσης από τα… αδέσποτα οι περίοικοι της Βενιζέλου

0

Η διοίκηση του ΚΚΠΑ πήρε απόφαση να κλείσει την είσοδο του κτηρίου επί της Μεραρχίας που εξυπηρετούσε και ως πάρκινγκ λόγω της διέλευσης αδέσποτων σκύλων

 Δυσάρεστη ήταν οι έκπληξη που επιφύλαξε στους περίοικους των οδών Βενιζέλου και Μεραρχίας η απόφαση της διοίκησης του Κέντρου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης να κλείσει την είσοδο του κτηρίου επί της οδού Μεραρχίας, που εξυπηρετούσε και ως πάρκινγκ σε μία αρκετά κεντρική περιοχή της Παλιάς Πόλης.

Η απόφαση ελήφθη στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας και όπως μάθαμε αφορμή δόθηκε από διαμαρτυρίες για τη διέλευση αδέσποτων σκύλων από το προαύλιο του κτηρίου που προκαλούσε φόβο σε κάποιους διερχόμενους.

Η διοίκηση πήρε την απόφαση να το ανοίγει μόνο για τα αυτοκίνητα των εργαζομένων και στη συνέχεια να κρατά κλειστές και τις δύο εισόδους, προκειμένου να μην έρχονται απρόσκλητοι επισκέπτες!

Το ζήτημα είναι ότι η εν λόγω πρωτοβουλία στερεί περιζήτητες θέσεις στάθμευσης από περιοίκους, επαγγελματίες, πελάτες των γειτονικών καταστημάτων και άτομα που θέλουν να κατευθυνθούν στην πλατεία και μάλιστα από έναν ιδιαιτέρως πολυσύχναστο δρόμο.

Μάλιστα, αρκετοί εκφράζουν τον προβληματισμό του κατά πόσο η περιοχή θα στερηθεί αυτές τις θέσεις και κατά την περίοδο των Γιορτών Παλιάς Πόλης, όταν αναμφίβολα η ζήτηση είναι αυξημένη!

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ακριβότερα κατά 33% τα διόδια στην Εγνατία

Περίπου 5 ευρώ επιπλέον η διαδρομή Ξάνθη -Θεσσαλονίκη με επιστροφή – Στο τέλος της ε…