Αρχική ΚΟΙΝΩΝΙΑ Επίκαιρα Αντίστροφη μέτρηση για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

Αντίστροφη μέτρηση για τις Γιορτές Παλιάς Πόλης

0

Ξεκινά η τοποθέτηση των οικίσκων των συλλόγων και της εξέδρας – Βγήκαν οι άδειες

 

«Είμαστε πανέτοιμοι», δηλώνει ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού Π. Λύρατζης

 

Μεγάλη ζήτηση για κρατήσεις σ’ όλο τον νομό. Περιμένουμε πολύ κόσμο από Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία και όλη τη χώρα

 

Η αντίστροφη μέτρηση για τις γιορτές Π. Πόλης, τον κορυφαίο θεσμό που διοργανώνεται κάθε χρόνο για 28 χρόνια, στο μεταίχμιο του καλοκαιριού με το Φθινόπωρο έχει ξεκινήσει. Ως εκ τούτου στην τελική ευθεία έχουν μπει οι προετοιμασίες για κάθε τι που αφορά στην διοργάνωση. Άλλωστε η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά… και φέτος υπάρχουν μικρές αλλά διακριτές λεπτομέρειες που φιλοδοξούν να κάνουν τη διαφορά στο θεσμό.

giortespp-emprosΞεκινά η τοποθέτηση των οικίσκων των συλλόγων και της εξέδρας – Βγήκαν οι άδειες

Έτσι για παράδειγμα για πρώτη φορά φέτος η τεχνική υπηρεσία του Δήμου έχει βγάλεις τις σχετικές άδειες για τους οικίσκους των συλλόγων, θέτοντάς τους σε νομιμότητα.

Την ικανοποίησή του εκφράζει γι αυτό ο πρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Πασχάλης Λύρατζης, επισημαίνοντας πως η τοποθέτησή τους θα ξεκινήσει σήμερα και θα ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή δεδομένου ότι τότε ξεκινούν άτυπα οι γιορτές. Σύμφωνα με τον πρόγραμμα η επίσημη έναρξη είναι το Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου: «Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας. Όλα γίνονται σύμφωνα με τον προγραμματισμό μας. Η μόνη αλλαγή είναι στην συναυλία της Τετάρτης με την αλλαγή λόγω ασθένειας της συναυλίας του Κώστα Χαζή και την αντικατάστασή του από τον Χάρη Βαρθακούρη και τον Γρηγόρη Μπιθικώτση. Έχουμε ενημερώσει έγκαιρα τον κόσμο», σημειώνει ο κ. Λύρατζης.

Π. Λύρατζης:«Είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε τους επισκέπτες μας. Έχουμε διαπιστώσει μεγάλο ενδιαφέρον… Όπως φαίνεται θα έχουμε πολύ κόσμο”

Μεγάλη ζήτηση για κρατήσεις σ’ όλο τον νομό

Σ’ ότι αφορά την επισκεψιμότητα εκφράζει την αισιοδοξία ότι: «Έχουμε διαπιστώσει μεγάλο ενδιαφέρον… Οι οιωνοί είναι πολύ θετικοί… Όπως φαίνεται θα έχουμε πολύ κόσμο και από τους γείτονές μας Βουλγάρους , Ρουμάνους και Τούρκους αλλά και από όλες τις περιοχές της χώρα μας. Γίνονται κρατήσεις σε ξενοδοχεία και όχι μόνο για το τριήμερο αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών. Μας τηλεφωνούν σύλλογοι που διοργανώνουν εκδρομές ειδικά για τις γιορτές της Ξάνθης. Αν έχουμε σύμμαχο μας και τον καιρό θα έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα». Να σημειώσουμε πως είναι ενδεικτικό πως ιστοσελίδες για κρατήσεις ξενοδοχείων και καταλυμάτων αποδεικνύουν «Μεγάλη ζήτηση» καθ΄όλη την διάρκεια των γιορτών μας, και σε ξενοδοχεία και καταλύματα σ’ όλο τον νομό, γεγονός που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα του κ. Λύρατζη.

Μαριάννα Ξανθοπούλου

mxanthopoulou@empros.gr

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από Επίκαιρα
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Παράταση κρατικών αγροτικών ενισχύσεων λόγω πολέμου Ουκρανίας προτείνει η Κομισιόν

Κατά την τελευταία σύνοδό του, που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Μαρτίου 2024, το Ευρωπα…