Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Με ανανεωμένη εμφάνιση η Ξάνθη τη νέα σεζόν

Με ανανεωμένη εμφάνιση η Ξάνθη τη νέα σεζόν

0

Συνεχίζεται η προετοιμασία με διπλή προπόνηση

Ανανεωμένες κι αρκετά διαφορετικές είναι οι εμφανίσεις της Ξάνθης για τη σεζόν 2018/19, με την ΠΑΕ να τις παρουσιάζει στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Η εταιρία με την οποία συνεργάζεται ο σύλλογος δεν άλλαξε, με τη Joma να αναλαμβάνει την ένδυση της έκτης της Superleague την προηγούμενη χρονιά Ξάνθης.

Η πρώτη φανέλα ωστόσο θα είναι αρκετά διαφορετική, αφού οι λεπτές άσπρες κάθετες γραμμές «γεννούν» ρίγες στην πρώτη εμφάνιση, στην οποία βέβαια κυριαρχεί το κόκκινο.

Η εκτός έδρας φανέλα θα είναι λευκή με κόκκινα μανίκια και δεν θα διαφέρει αισθητά, ενώ φέτος επιλέχθηκε το πορτοκαλί χρώμα για την τρίτη εμφάνιση.

Με διπλές προπονήσεις συνεχίζει την προετοιμασία η τοπική ομάδα

Το πρωί και το απόγευμα του Σαββάτου, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν τις προγραμματισμένες ώρες στο αθλητικό κέντρο της ομάδας και ξεκίνησαν την δουλειά. Στις πρώτες ασκήσεις το βάρος έπεσε σε τομείς της φυσικής κατάστασης, της ενδυνάμωσης και της αντοχής, ενώ το απόγευμα το βάρος έπεσε στην τακτική με τους παίκτες να χωρίζονται από τους προπονητές σε διαφορετικές ομάδες και στη συνέχεια να ακολουθούν τις οδηγίες τους. το ίδιο πρόγραμμα ακολουθήθηκε τόσο την Κυριακή όσο και τη Δευτέρα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Γ’ Εθνική: Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της σημερινής εμβόλιμης 33ης αγωνιστικής

Με την πρωταθλήτρια ΑΟ Καβάλας παίζει το Άβατο – Με Πανθρακικό εκτός ο Πετεινός Με τις ανα…