Αρχική ΑΘΛΗΤΙΚΑ Ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Νέα Σαλαμίνα η Ξάνθη

Ισόπαλη χωρίς τέρματα με τη Νέα Σαλαμίνα η Ξάνθη

0

Στο δεύτερο φιλικό στο Πράβετς αντιμετώπισε την Κυπριακή Ομάδα

«Γεμάτη» ήταν η πρώτη εβδομάδα για την ξανθιώτικη ομάδα που συνεχίζει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της στο Pravets. Τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα της προηγούμενης εβδομάδας στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη γειτονική χώρα, το προπονητικό επιτελείο έδωσε τις οδηγίες του σε θέματα φυσικής κατάστασης, δύναμης, αμυντικής και επιθετικής τακτικής, αλλά και τελειώματα φάσεων.

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) έληξε το δεύτερο φιλικό της Ξάνθης στο Πράβετς με αντίπαλο τη Νέα Σαλαμίνα. Οι ξανθιώτες που είχαν προπονηθεί και την Κυριακή το πρωί εν συνεχεία το απόγευμα αντιμετώπισαν την ομάδα από την Κύπρο και δεν εντυπωσίασαν δείχνοντας κουρασμένοι. Ο Μίλαν Ράσταβατς είχε την ευκαιρία να κάνει αρκετές δοκιμές χρησιμοποιώντας και πάλι όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του εκτός βέβαια του Μπρίτο που βρίσκεται στη Γερμανία για αποθεραπεία, μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε.

Η Ξάνθη δημιούργησε κάποιες καλές ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Ξάνθη: Γκαραβέλης (46′ Ζίβκοβιτς), Φλίσκας (46′ Κασάδο), Σβάρνας (46′ Λισγάρας), Θυμιάνης (46′ Μπαξεβανίδης), Συλλά (46′ Χατζητερζόγλου), Ντε Λούκας (75′ Σουλεϊμάν), Καμαρά (75′ Μελισσόπουλος), Ντουρίτσκοβιτς (46′ Ορφανίδης), Κίκε (46′ Σαρπόνγκ), Φασίδης (46′ Φάκης), Κάστρο (46′ Γέντρισεκ).

Πολύ κοντά στον Καντά

Η Ξάνθη αναμένεται να ανακοινώσει άμεσα την απόκτηση του Γάλλου χαφ Καντά τη Δευτέρα, ενώ θα αποκτηθεί σίγουρα ένας ακόμα αμυντικός χαφ, που θα αντικαταστήσει επί της ουσίας τον μέσο Αλφρέδο Μεχία, ο οποίος αποχώρησε.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΘΛΗΤΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Ήττες για τις δύο ομάδες της Ξάνθης στη Γ’ Εθνική

Συντριβή γνώρισε ο Άρης Πετεινού στην Κομοτηνή με 6-0 – Εξασφάλισε την παραμονή ο Ορέστης …