Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ Επιτέθηκε στον Φανουράκη ο γιος του Ηλιάδη και τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

Επιτέθηκε στον Φανουράκη ο γιος του Ηλιάδη και τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

0

Του είπε “δε θα ξανασχοληθείς με τον πατέρα μου” και τον χτύπησε με γροθιά στο αριστερό μάτι-Κλήθηκε η αστυνομία-Ο 33χρονος  οδηγείται σε λίγο στον Εισαγγελέα

Πρωτόγνωρη για τα δεδομένα της Ξάνθης είναι η επίθεση που δέχθηκε χθες το βράδυ ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευς Μανόλης Φανουράκης από το γιο του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών Θωμά Ηλιάδη.

Ο 33χρονος γιος του αντιδημάρχου πήγε χθες το βράδυ, περίπου στις 10.30 μμ στο πρακτορείο ΟΠΑΠ του Μανόλη Φανουράκη και του είπε “δε θα ξανασχοληθείς με τον πατέρα μου”, αντιδρώντας ουσιαστικά στα όσα διαδραματίστηκαν τις τελευταίες μέρες σχετικά με την επανεκσκαφή της οδού Μιαούλη, εξαιτίας κακού συντονισμού του δήμου με τη ΔΕΔΔΗΕ, για την οποία η “Κοινωνία Δημοτών” ζήτησε την παραίτηση του αντιδημάρχου.

Ο Μ. Φανουράκης του απάντησε ότι ως αντιπολίτευση ο ρόλος του είναι να ασκεί κριτική και ο γιος του Θ. Ηλιάδη “απάντησε” με γροθιά στο αριστερό του μάτι! Στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία που επενέβη άμεσα και ο επιτιθέμενος οδηγήθηκε στο κρατητήριο. Σήμερα οδηγείται στον Εισαγγελέα μετά από έγκληση που υπεβλήθη σε βάρος του.

Ο Μανόλης Φανουράκης νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική κλινική, λόγω του τραύματος που φέρει. Εκεί τον επισκέφθηκαν αρκετοί φίλοι, μέλη της παράταξης και της αντιπολίτευσης εν γένει.

Η Ειρήνη Χαριτωνίδου έγραψε σχετικά με την επίθεση στο facebook “Όταν σε έναν Δήμο παύει να κυριαρχεί η Δημοκρατία και να επικρατεί η τρομοκρατία τότε κάτι δεν πάει καλά… Αυτά είναι τα αποτελέσματα από την κριτική – άποψη για τα έργα στην οδό Μιαούλη…”.

 

 

 

 

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αν. Τσελεπή: «Με την ψήφο μας σε αυτές τις εκλογές πρέπει να πούμε ένα ηχηρό ΟΧΙ στην τρομακτική άνοδο της ακροδεξιάς»

Η Τοπική Οργάνωση της Νέας Αριστεράς παρουσίασε την υποψήφια ευρωβουλεύτρια, Αννέτα Τσελεπ…