Αρχική ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ 8χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην παιδική χαρά Κυψέλης

8χρονος τραυματίστηκε στο κεφάλι στην παιδική χαρά Κυψέλης

0

Σιδερένια πόρτα από την είσοδο της παιδικής χαράς που δεν ήταν τοποθετημένη, έπεσε επάνω του

 Διακομίσθηκε σε νοσοκομείο με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση

 Ένα μικρό παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά το απόγευμα της Τετάρτης, καθώς έπαιζε στην παιδική χαρά της Κυψέλης, στη συμβολή των οδών Οδυσσέως και Μιλτιάδου.

Σύμφωνα με περίοικους που βρισκόταν εκεί τη στιγμή του ατυχήματος η σιδερένια πόρτα που βρίσκεται στην είσοδο της παιδικής χαράς και η οποία ήταν στηριγμένη στο πλάι και όχι τοποθετημένη κανονικά, έπεσε πάνω στο παιδάκι 8 χρονών, τραυματίζοντάς το στο χέρι και το κεφάλι.

Ο μικρός έφυγε από το πάρκο με πόνο στο χέρι και πάγο που του έδωσαν από το διπλανό μίνι μάρκετ, ωστόσο στη συνέχεια διεκομίσθη στο νοσοκομείο Ξάνθης και από εκεί στη Θεσσαλονίκη με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και νοσηλεύεται στην Εντατική.

 Πιστοποιημένη η παιδική χαρά, αλλά δε… γλιτώνει απ΄ τα χέρια των εφήβων

Στο χώρο του ατυχήματος βρέθηκαν το επόμενο πρωί οι αρμόδιοι υπάλληλοι του δήμου, όπου διαπίστωσαν ότι η σιδερένια πόρτα, μεγάλου βάρους για μια ακόμη φορά είχε βγει από το σημείο που είναι τοποθετημένη. Όπως επισημαίνουν περίοικοι, αυτό το κάνουν τα βράδια έφηβοι ή νεαροί μεγαλύτερης ηλικίας, προκειμένου να μπουν και να καθίσουν στο πάρκο. Όπως λένε αυτό έχει συμβεί 2-3 φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Να θυμίσουμε ότι η εν λόγω παιδική χαρά του δήμου πιστοποιήθηκε πρόσφατα, ως «απόλυτα εναρμονισμένη με τη σχετική νομοθεσία, τα διεθνή και ευρωπαϊκά πρότυπα με πιστοποιημένα όργανα, πρότυπο δάπεδο ασφαλείας και σύγχρονο αστικό εξοπλισμό», όπως ανέφερε και η σχετική ανακοίνωση του δήμου που δημοσιεύτηκε στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Περισσότερα Σχετικά Άρθρα
Περισσότερα άρθρα από ΕΜΠΡΟΣ
Περισσότερα άρθρα από ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Καταδίωξη ανηλίκων που έκλεψαν αυτοκίνητο στο νομό Ξάνθης

Έσπασαν τη μπάρα στα διόδια της Μέστης για να ξεφύγουν Αυτοκίνητο έκλεψαν από την Ξάνθη δύ…